Διχασμένοι στη λίγκα για την αναδιάρθρωση – Οι μισές ομάδες υπέρ της πρότασης Βασιλειάδη!

Διχασμένοι στη λίγκα για την αναδιάρθρωση – Οι μισές ομάδες υπέρ της πρότασης Βασιλειάδη!

Στα δύο είναι χωρισμένη πλέον η Super League όσον αφορά την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Στο διοικητικό συμβούλιο που είχε γίνει στις 29 Ιουνίου ομόφωνα είχε απορριφθεί η πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για πρωτάθλημα με 12 ομάδες την περίοδο 2019-20 και η αντιπρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι έκανε λόγο για 14 ομάδες.

Στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που είναι σε εξέλιξη οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη, οι 8 στις 16 ΠΑΕ δηλαδή, φέρονται να συμφωνούν με την πρόταση του υφυπουργού αθλητισμού για 12 ομάδες την περίοδο 2019-20!

Να σημειωθεί ότι από αυτές η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν συμβόλαιο με τη NOVA, ενώ οι υπόλοιπες είναι τηλεοπτικά «άστεγες».

Λίγο πιο πριν οι τόνοι στο διοικητικό συμβούλιο της super league που είναι σε εξέλιξη από τις 16.00 για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος είχαν ανέβει πάρα πολύ.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μπαταγιάννης είχε σύμφωνα με πληροφορίες έντονο φραστικό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και ακούστηκε να του λέει: «Δεν είμαι υπάλληλος στα κρουασάν σου εγώ, να προσέχεις πώς μου μιλάς…».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337103-Dichasmenoi-ste-ligka-gia-ten-anadiarthrose-Oi-mises-omades-yper-tes-protases-Basileiade ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...