Δυο προσθήκες για τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Παναγόπουλου και του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου και τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.
Μετά τον Γλαύκο, τον Ήφαιστο Αιγίου και τον Ολυμπιονίκη, ο ΠΑΣ Ναυπάκτου θα αποτελέσει την τέταρτη ομάδα που θα συνυπάρξουν ως συμπαίκτες, με στόχο να συνεχίσουν την πολύ καλή περσινή του πορεία και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ο γεννημένος την 22α Μαΐου 1982, ύψους 1,80 play maker, Δημήτρης Παναγόπουλος, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ερμή Πατρών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κόροιβο Αμαλιάδας, ΣΕΦΑ Αμαλιάδας, Ακράτα (άνοδος ΄Γ Εθνική), Γλαύκος (πρωτάθλημα Ά1 ΕΣΚΑΗ), Παναχαϊκή, Ήφαιστος Αχιλλέας και Ολυμπιονίκης. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στον Αίολο Αγυιάς και τον βοήθησε να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ, έχοντας ως συγκομιδή 295 πόντους και 51 εύστοχα τρίποντα.
Ο γεννημένος την 7η Σεπτεμβρίου 1984, ύψους 1,99 power forward-center, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Απόλλων Πατρών έχοντας στο παλμαρέ του την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων και Εφήβων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απολλωνιάδα Πατρών, Ίκαρους Τρικάλων, Αίολο Τρικάλων, Ίωνα Βόλου, Γλαύκο, Ήφαιστος Αχιλλέας και Ολυμπιονίκης. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στον Προφήτη Ηλία-ΠΑΟΚ και όντας ο ακρογωνιαίος λίθος και πρώτος σκόρερ της ομάδας του, πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...