Δύο νίκες το Σ/Κ για μίνι και παιδικό μπάσκετ του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου

ΜΙΝΙ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Το Σάββατο η ομάδα μίνι του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου αντιμετώπισε στο Αιτωλικό την αντίστοιχη ομάδα Γρ.Λιακατάς Αιτωλικού. Από την αρχή του αγώνα τα παιδιά μπήκαν δυνατά και πήραν διαφορά, με αποτέλεσμα 10λεπτου 05-22. Στο 2ο 10λεπτο υπήρξε ισορροπία και το ημίχρονο τέλειωσε 19-36. Οι νεαροί παίχτες του Π.Α.Σ. , υπό την καθοδήγηση του Σταυρόπουλου Σπ., αύξησαν την διαφορά στο 3ο 10λεπτο στους 25 πόντους και το παιχνίδι έληξε 42-67. Χαρακτηριστικό της ομάδας του Π.Α.Σ. είναι η επιθετική πολυφωνία και στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 06/02/2016

Α.Γ.Ο. ΓΡ.ΛΙΑΚΑΤΑΣ – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 42 – 67

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Σταυρόπουλος Σπ.): Ντάλας Φ. 4, Κουτσογιάννης Χρ., Δελημπαλταδάκης Γρ., Φούντας Αρ. 7, Φούντας Φ. 5(1), Σταμάτης Π. 8, Γκερς Κουτσογιάννης Στ. 8, Στυλιαράς Ε. 7, Ζαμπάρας Δ. 6, Τσάτσος Γ. 8(1), Κούτρας Ν. 4, Μαντζαρίνης Α. 10.

ΠΑΙΔΙΚΟ Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Την Κυριακή στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο εξελίχθηκε ένα συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου και του Πήγασου Αγρινίου, για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης όπου συμμετέχουν επίσης ο Αίολος Αστακού και η Δόξα Λευκάδος. Τα παιδιά του Π.Α.Σ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα 10λεπτου 15-12. Στο 2ο 10λεπτο υπήρξε ολική επικράτηση της ομάδας του Π.Α.Σ. και αμυντικά και επιθετικά, με αποτέλεσμα ημιχρόνου 37-19. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Πήγασου μπήκε αποφασισμένη να καλύψει την διαφορά, κλείνοντας αμυντικά τον καλύτερο επιθετικό του Π.Α.Σ. Πολύχρονο Π. και εκμεταλλευόμενοι τον τραυματισμό του Καμπά Ηλ. αλλά και το λάθος καταλογισμένο 3ο φάουλ του Παγούρα Ελ., με αποτέλεσμα 3ου 10λεπτου 48-35. Στο 4ο 10λεπτο έγινε η ανατροπή με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 4 πόντους. Τα παιδιά του Π.Α.Σ. κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να ισοφαρίσουν το ματς στο τελευταίο λεπτό και παίζοντας καλή άμυνα στην τελευταία επίθεση του Πήγασου, με δέκα δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη, η μπάλα κατέληξε στον Πολύχρονο Π. όπου διέσχισε όλο το γήπεδο και με μία τρίποντη βόμβα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Π.Α.Σ. με τελικό σκορ 60-57. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον ωραίο αγώνα που πρόσφεραν στον κόσμο που ήρθε να τον παρακολουθήσει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά ιδιαίτερα στον παίχτη του Π.Α.Σ. Καμπά Ηλία, όπου έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να βοηθήσει την ομάδα παρ’ όλους του πόνους που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΦΑΣΗΣ 07/02/2016

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ: 60 – 57

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.): Στυλιαράς Χρ., Καμπάς Ηλ. 7, Παπαγεωργακόπουλος Μ., Μόραλης Μ., Χουλιάρας Αλ., Μπανιάς Δ. 7(1), Παγούρας Ελ. 8, Πολύχρονος Π. 33(1), Τριβήλος Απ., Κοργιαλάς Ν., Λυμέρης Β. 2, Τσαρούχης Κ. 3.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...