Δύο νεκροί και 50 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με κλαδί δέντρου

Δύο νεκροί και 50 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με κλαδί δέντρου

Δύο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 50 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, μετά από σύγκρουση ανοιχτού λεωφορείου με χαμηλό κλαδί δέντρου, το οποίο προεξείχε στον δρόμο, στο θέρετρο Zurrieq.

Το διώροφο λεωφορείο πραγματοποιούσε μία κλασική διαδρομή ξενάγησης της πόλης, όταν συγκρούστηκε με το μεγάλο κλαδί στην άκρη του δρόμου. Από τους 50 τραυματίες, οι έξι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας έξι και οκτώ ετών. Συνολικά 12 παιδιά τραυματίστηκαν.

Νεκροί είναι ένας άντρας από το Βέλγιο και μία γυναίκα από την Ισπανία. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Μάλτας, ο 62χρονος Βέλγος και η 37χρονη Ισπανίδα σκοτώθηκαν αφού χτυπήθηκαν από τα κλαδιά του δέντρου.

Οι αρχές της Μάλτας ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η τραγωδία, καθώς και αν είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας από τον οδηγό. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Ο μοναδικός που δεν τραυματίστηκε ήταν ο οδηγός. Τόσο οι δύο νεκροί, όσο και οι τραυματίες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, κάθονταν στο πάνω μέρος του λεωφορείου, το οποίο ήταν ανοιχτό.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/328073-Dyo-nekroi-kai-50-traymaties-meta-apo-sygkroyse-leophoreioy-me-kladi-dentroy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...