Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Φουρλά – Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 4χρονη κορούλα τους

Δύσκολες ώρες και ανείπωτος πόνος για τον γνωστό δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά και την ηθοποιό Ηλέκτρα Φωτιάδου που δυστυχώς χθες βράδυ έχασαν την 4χρονη κορούλα τους.

Ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας, με συλλυπητήρια ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Facebook απευθύνει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια Λουκά Φουρλά και Ηλέκτρας Φωτιάδου για το χαμό της κόρης τους Άρτεμις, έπειτα από μακρά μάχη με δύσκολη ασθένεια.

Το τετράχρονο κοριτσάκι έπασχε από καρκίνο από το 2016 και μεταφέρθηκε αρκετές φορές σε νοσοκομείο της Γαλλίας ώστε να κάνει τις κατάλληλες θεραπείες, ωστόσο το μικρό αγγελούδι δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Τη θλιβερή είδηση κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και προσωπικός φίλος της οικογένειας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος:

Ψες πεταξε στους ουρανους ενας αγγελος, η Αρτεμις Φουρλα. Καλο ταξιδι μικρη νεραϊδα. Κουραγιο αγαπημενοι μας Λουκα, Ηλεκτρα κ μικρε Ιασωνα.

Η ομάδα του newsit.com.cy εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και εύχεται κουράγιο στην οικογένεια και τον συνάδελφο, Λουκά Φουρλά


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...