ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου: Στις 2 Φεβρουαρίου στα χέρια των αναγνωστών μας

Φωτογραφία του χρήστη ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου.Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου» σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στα χέρια των αναγνωστών της, ανανεωμένη, με πλούσια ύλη και ρεπορτάζ, καλύπτοντας την τοπική, και όχι μόνο, ειδησεογραφία. Θα αποτελέσει, όπως οφείλει εκ του ρόλου της, πηγή ενημέρωσης, με κύριο σκοπό την αντικειμενική παράθεση των γεγονότων, αλλά και την ειλικρινή προσέγγισή τους. Ταυτόχρονα, υπηρετώντας τη βασικότερη αρχή που διέπει ένα μέσο ενημέρωσης θα αποτελέσει βήμα διαλόγου φιλοξενώντας το σύνολο των απόψεων.

Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου», όμως, παράλληλα με τα παραπάνω, έρχεται να καταθέσει και μία νέα πρόταση εμπορικής ανάπτυξης, η οποία θα εξασφαλίσει την υγιή και καθαρή βιωσιμότητάς της.

Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά τη σύνδεση του προϊόντος της με την τοπική αγορά- οικονομία. Στο σχεδιασμό που έχει γίνει, και που μέρα με τη μέρα θα αποκτά «σάρκα και οστά», οι επιχειρήσεις της περιοχής έχουν τη δική τους περίοπτη θέση. Η εποχή που διανύουμε επιβάλει την εξεύρεση νέων καινοτόμων προτάσεων, η εφαρμογή και η ανάπτυξη των οποίων θα αποβεί προς όφελος όλων των πλευρών. Τα όσα έχουν προγραμματιστεί να παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο κεφάλαιο, στο πλαίσιο λειτουργίας του τοπικού τύπου, αποτελούν τομή στα έως σήμερα δεδομένα του. Οι συνθήκες το επιβάλλουν και κάθε «νέα σελίδα», μόνο εάν τις διαβάσει σωστά μπορεί να είναι στην πράξη «νέα».

Στο συνολικό πλαίσιο λειτουργίας της η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου» θα καταλάβει το μερίδιο που της αναλογεί και το οποίο θα της αποδοθεί από τον τελικό κριτή που δεν είναι άλλος από τον αναγνώστη. Αποτελώντας μέρος του συνόλου των μέσων ενημέρωσης της περιοχής, κάθε μορφής, τιμά και θα τιμά την εργασία όλων των ανθρώπων που καθημερινά μοχθούν και αγωνιούν γι’ αυτά, όποια θέση κι αν κατέχουν, ελπίζοντας παράλληλα και στην αγαστή- υγιή συνεργασία μαζί τους.

Τα παραπάνω αποτυπώνουν το στίγμα της νέας ιδιοκτησίας και της φιλοσοφίας με την οποία αυτή αποφάσισε, αλλά και σχεδίασε, να προχωρήσει στην αγορά του ιστορικού τίτλου της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου». Και επειδή τα πολλά λόγια δεν μπορούν υποκαταστήσουν την πράξη, ο λόγος περνά σε αυτή.

Από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, και κάθε Παρασκευή κοντά σας.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κακούρας
Βαγγέλης Καρανικόλας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...