Είναι δυνατόν; Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανάγκασε τον άνδρα της να κάνει βαζεκτομή

main

Αφότου έφερε δύο υπέροχα παιδιά στον κόσμο, η διάσημη τραγουδίστρια πήρε την απόφαση. Ποτέ ξανά έγκυος!

Ο λόγος για την αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον, η οποία έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύζυγό της, όμως η εμπειρία της με τις δύο εγκυμοσύνες δεν της άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Καλεσμένη σε αμερικανικό σόου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι για να εξαλείψει έστω και την παραμικρή πιθανότητα να μείνει ξανά έγκυος, ανάγκασε τον άνδρα της να κάνει βαζεκτομή, αμέσως μετά την γέννηση του γιου τους τον περασμένο Απρίλιο.

 

09ik

 

 «Μετά τη γέννηση του γιου μου, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να μείνω έγκυος ξανά! Αν συμβεί πάλι, θα είναι ένα θαύμα του Θεού», εξομολογήθηκε η Κέλι Κλάρκσον αποκαλύπτοντας ότι είχε δύο τρομερά δύσκολες εγκυμοσύνες.

«Είναι τρομερό. Τίποτε δεν είναι όμορφο και τίποτε δεν είναι μαγικό.Πραγματικά καθημερινά θα θυμίζω στα παιδιά μου σε όλη τους τη ζωή τι πέρασα για να τα γεννήσω!».

Επίσης, ανέφερε ότι ήταν καθημερινά άρρωστη και στις δυο εγκυμοσύνες της. «Ήταν σαν να ήμουν σε νοσηλεία και στις δυο μου εγκυμοσύνες. Και έπειτα σκέφτηκα, ότι ήθελα ακόμη ένα μικρό αδερφάκι για τη Ρίβερ. Δεν ήθελα ένα παιδί για εμένα αλλά για να έχει ένα αδερφάκι η Ρίβερ, περίπου στην ίδια ηλικία για να έχει παρέα. Και τότε είπα, “εντάξει, ας το κάνουμε ξανά” Αλλά η εγκυμοσύνη του Ρέμι ήταν πολύ πιο δύσκολη από της Ρίβερ.

Η κόρη της Κλάρκσον είναι 2 ετών και ο γιος της μόλις 5 μηνών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...