Εβαλε …βέρ[ρ]α…το Μεσολόγγι 2008..

Το «μπαμ» έγινε και ένα σούπερ μεταγραφικό deal ολοκληρώθηκε, με το Μεσολόγγι 2008  να αποκτά την Κατερίνα Βέρρα απο τον Αρη Κορίνθου! Μιλάμε για μία σπουδαία μεσοεπιθετικό παίκτρια και μία μεταγραφή από το «πάνω ράφι».

Η Πατρινιά παίκτρια ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της διαδρομή απο την Γαλήνη Πατρών, στην συνέχεια και για έξι χρόνια θα αγωνιστεί στην ομάδα του Ανδρέα Γκούσκου στην Ζάκυνθο την Δόξα Πηγαδακιών, στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Αρη Κορίνθου  για την τελευταία διετία..
Η Κατερίνα Βέρρα είναι Μεσοεπιθετικός ιδανική στο οργανωτικό ρόλο ,με άριστη τεχνική κατάρτιση,άψογο κοντρόλ,έξοχη ντρίπλα και θαυμάσια μεταβίβαση.Στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ήταν απο τις καλύτερες παίκτριες στον 3ο Ομιλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του  Μεσολόγγι 2008:
«Στο δυναμικό της ομάδας μας ανήκει πλέον η Κατερίνα Βέρρα.
Η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008  την καλωσορίζει και της εύχεται να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία .Η  23χρονη παίκτρια έχει αγωνιστεί στην Γαλήνη Πατρών,Δόξα Πηγαδακίων και Αρη Κορίνθου.
Κατερίνα καλώς όρισες!!»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Μεσολόγγι 2008  ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Αρη Κορίνθου  κ. Αθω Γκίλλα και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής  της αθλήτριας Κατερίνας Βέρρα στην ομάδα μας..

Ελπίζουμε η συνεργασία των δύο Συλλόγων να συνεχιστεί και στο μέλλον!

Βέρρα Κ.-Αυγέρη Κ.-Γεωργαρά Α.

Η Ρούλα Πούλιου με αντίπαλο την Κατερίνα Βέρρα στο φετινό αγώνα μεταξύ των δύο ομαδων στην Κόρινθο..

Μαρκουτσά Δ.-Βάτσικα Β.-Βέρρα Κ. ,αντίπαλες πρίν λίγο καιρό συμπαίκτριες τώρα στο Μεσολόγγι 2008..

Βατσικα Β.-Βέρρα Κ.-Μόκκα Μ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...