Εκκενώθηκε το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα

Εκκενώθηκε το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ χτυπάει την Πάτρα και την Αχαΐα, παράλληλα λόγω της ισχυρής δόνησης ξεσπάσει φωτιά στο υπόγειο του κεντρικού πολυώροφου κτιρίου του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Από την φωτιά εγκλωβίζονται άτομα στον χώρο των μαγειρείων καθώς και στην ταράτσα του κτιρίου.

Αμέσως τίθεται σε εφαρμογή σχεδίου εκκένωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος και μεταφοράς σοβαρός περιστατικών σε άλλους χώρους. Αυτά περιλαμβάνει, σε γενικές γραμμές, το σενάριο της νυχτερινής άσκησης που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στον Άγιο Ανδρέα, αναφέρει το thebest.

Στην άσκηση, που είναι η πρώτη πανελλαδικά που πραγματοποιείται νύχτα, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, ο Ερυθρός Σταυρός και το ΕΚΑΒ. Στον προαύλιο χώρο του Αγ. Ανδρέα έχουν στηθεί σκηνές ενώ επί τόπου βρίσκονται πάνω από 7 πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, περιπολικά κ.α.
Παρόντες στην άσκηση εκτός του διοικητή του Νοσοκομείου Θ. Σερεμέτη είναι περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα, Κώστας Κυριακόπουλος, ο διοικητής του νομού Αχαΐας της Π.Υ., Νίκος Ρουμελιώτης, ο διοικητής του Α.Π.Σ. Παναγιώτης Δημόπουλος κ.α..

1111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/308894-Ekkenotheke-to-nosokomeio-Ag-Andreas-sten-Patra ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...