Εκρηκτικό το αστρολογικό σκηνικό του Νοεμβρίου

Εκρηκτικό το αστρολογικό σκηνικό του Νοεμβρίου
Ένας απαιτητικός μήνας αναμένεται να είναι ο φετινός Νοέμβριος, γιατί σχηματίζονται πολλές ισχυρές και δυσμενείς όψεις, και ελάχιστες εύκολες για να δημιουργήσουν μια ισορροπία. 
Η πιθανότητα δε βίαιων και εκρηκτικών γεγονότων, είναι μεγάλη.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο Άρης απ’ τον Αιγόκερω σχηματίζει πολύ δυνατές όψεις και δυναμιτίζει το κλίμα. Η σύνοδός του με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 10/11 αυξάνει την εγκληματικότητα, την τάση τρομοκρατίας και βίας, ενώ μπορεί να ξεσπάσουν πολεμικές επιχειρήσεις σε εύφλεκτα σημεία του κόσμου. Σε ατομικό επίπεδο, βγαίνει αρκετός θυμός στην επιφάνεια. Είναι όμως μια όψη που δίνει πολύ δύναμη και κίνητρο για να προχωρήσουμε σε ξεκινήματα, ενώ πολλοί νιώθουν αναγεννημένοι με αυτή την ηφαιστειακή ενέργεια, (ειδικά τα ζώδια της Γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Κατόπιν ο Άρης κορυφώνει στις 13/11 ένα εξαιρετικά νευρικό τετράγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό, που οδηγεί σε εξεγέρσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα και σε σπασμωδικές κινήσεις το διάστημα αυτό. Δεν είναι μέρες ηρεμίας αλλά υπερδιέγερσης. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Άρης στον Αιγόκερω έχει πειθαρχία και συγκράτηση, κι αυτό μπορεί να αποσοβήσει πολλά κακά.

Μεγάλο θέμα για το μήνα αυτό θα είναι οι συγκρούσεις με άτομα εξουσίας και με το κατεστημένο, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε ατομικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Οι σύνοδοι του Κρόνου με την Αφροδίτη και με τον Ήλιο στις 13/11 και 18/11 αντίστοιχα, στενεύουν τα οικονομικά, δοκιμάζουν τις σχέσεις, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας, ενώ πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για ίσως λίγα αποτελέσματα. Ακόμα ένα θέμα του μήνα αυτού, θα είναι ο μόχθος.

Δεν λείπουν και οι υπερβολές, λόγω των όψεων του Δία που κορυφώνονται στις 9/11 και 14/11 αντίστοιχα, όψεις που δημιουργούν επιπολαιότητα, όμως προσφέρουν μια χαρούμενη νότα με περισσότερο χιούμορ. Προσοχή στην αφέλεια και την απερισκεψία. Υπερβολές και στο φαγητό και τις απολαύσεις. Αυτή τη τάση υπερβολών την αυξάνει και η πανσέληνος στις 6 προς 7 Νοεμβρίου.

Για να γίνει εποικοδομητικός ο μήνας αυτός, χρειάζεται σκληρή δουλειά, πειθαρχία, συγκράτηση των παθών, σύνεση και ρεαλισμός. Οι σωστές προσπάθειες θα φέρουν αποτελέσματα κι εξέλιξη.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...