Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Ψαριανός – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει και από το Ποτάμι

Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Ψαριανός – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει και από το Ποτάμι

Ο Γρηγόρης Ψαριανός αποχωρεί από το Κίνημα Αλλαγής, και πιθανότατα και από το Ποτάμι, καθώς όπως δήλωσε δεν συμφωνεί συγκρότηση του “φορέα της κεντροαριστεράς” γι’ αυτό και δεν θα συμμετέχει.

Μιλώντας στο ρ/φ ΤΗΕΜΑ ο Γρηγόρης Ψαριανός διευκρίνισε την ανάρτηση που έκανε στο twίter λέγοντας ότι ενώ κάποιες πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας έχουν κατεύθυνση την Ευρώπη, «κάποια άλλη υποδιαίρεση έχει το Χαλκούτσι, «το Κατσαπλιαδιστάν». Εγώ ανήκω στους πρώτους».

Χαρακτήρισε λάθος την επιλογή σύμπλευσης του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ και ότι δεν συμφωνεί με όσους πηγαίνουν το Ποτάμι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής», είπε και πρόσθεσε ότι ο Τσίπρας που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, πασχίζει να βάλει κι άλλους μέσα και συμπλήρωσε: «Αν Αριστερά είναι η ΣΤΑΖΙ, η KGB, ο Κουφοντίνας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τσάβες, ο Μαδούρο, εγώ δεν είμαι.

Για μένα ο Ομπάμα είναι αριστερός. Για μένα πιο αριστερός είναι ο Μακρόν από τον Ολάντ. Αν στην Ελλάδα υπήρχε ένα κόμμα «τύπου Μακρόν», φιλοευρωπαϊκή χωρίς αστερίσκους, μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική, εγώ θα ήμουν εκεί, τόνισε.

Ο κ. Ψαριανός επεσήμανε ότι είναι στο Ποτάμι επειδή συμφωνήθηκε η κατεύθυνση του κόμματος. «Αν το Ποτάμι θέλει να πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, εμένα αυτό το σχέδιο δεν με περιλαμβάνει. Αν θέλει να παλέψουμε για τη συγκρότηση ενός χώρου τύπου Μακρόν, «έστω και μετά τα λάθη της εισχώρησης στο ΚΙΝΑΛ», εγώ είμαι εδώ», υπογράμμισε.

«Όταν το Ποτάμι έχει τρυφερές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι απέναντι», είπε και συμπλήρωσε «όταν με ρωτάνε αν θα πάω στη Δεξιά εγώ λέω ότι δεν είμαι Δεξιός».

Όσο αφορά για τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ο κ. Ψαριανός είπε ότι δεν είναι καλή, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα, στην όποια συζήτηση δεν είχε τεθεί ποτέ το θέμα Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/335099-Ektos-KINAL-o-PSarianos-Anoichto-to-endechomeno-na-phygei-kai-apo-to-Potami ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...