Εκτός κυπέλλου ο Ατρόμητος από την παθιασμένη Ακαδημία Ευηνοχωρίου.Βίντεο-Φωτο-ρεπορτάζ

Εκτός κυπέλλου ο Ατρόμητος Αντιρρίου μετά την ήττα απέναντι στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου με 3-1 στο Ευηνοχώρι. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά που κράτησε τους  περισσότερους παίκτες  που αγωνίστηκαν το Σάββατο στον πάγκο καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Τρίκαρδο στην Κατοχή.Η Ακαδημία η οποία  έπαιξε με πάθος  θα μπορούσε να σημειώσει  κι άλλα τέρματα. Ο Ατρόμητος όμως αν και βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 65′ με την αποβολή του Κάκκου Μπ.’ και όταν το σκορ ήταν στο 2-0 κατάφερε να βρει αντίδραση και να μειώσει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά και στην συνέχεια να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Οι σκόρερς του αγώνα 1-0 ο Δημαράς , 2-0 ο Βασιλείου Χρ. , το 2-1 ο Καλαβρουζιώτης και το τελικό  3-1 ο Μακρής. Τώρα ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Τρίκαρδο στην Κατοχή.

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: Τσαπόκος, Γερετσιάν Χρ., Διαμαντόπουλος Αθ., Βασιλείου Γ., Γερετσιάν Ι. ©, Βασιλείου Κ., Δημαράς Π. (53’ Μακρής Σ.), Διαμαντόπουλος Χρ.(90’ Νασόπουλος Ε.), Πανόπουλος Κ., Γεωργίου Γ. (90’ Λαμπαδάρης Ν.), Μάνθος Κ. (81’ Φονταλής Β.)

Ατρόμητος: Χασαπογιάννης, Βλάχος, Ταμπάκης(46’Καλαβριζιώτης), Πετσίνης(70’Ζαχαρόπουλος Αλ.), Κάκκος Μ., Παναγιωτόπουλος(45’ Παναγιωτόπουλος), Θανασιός,Ζαχαρόπουλος Γ.(45’Ευθυμιόπουλος), Κουραχάνης, Καλαβρουζιώτης Θ. , Κάκκος Β..

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...