Εκτός της “κούρσας” για τις τηλεοπτικές άδειες το Mega

Εκτός της “κούρσας” για τις τηλεοπτικές άδειες το Mega

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το Mega μετά από την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων 4 ιδιωτικών καναλιών αλλά και τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, ο οποίος λίγο πριν από  την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής φακέλων ξεκαθάρισε πως όποιο κανάλι δεν στείλει εντός προθεσμίας φάκελο συμμετοχής στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών τέλη Φεβρουαρίου θα σταματήσει να εκπέμπει.

Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά με το Mega δεν δέχθηκε να τοποθετηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μεγάλο Κανάλι φέρεται να μην διεκδικεί τελικά κομμάτι στην πίτα των αδειών μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επιστολή των μετόχων στις τράπεζες μέσω της οποίας γνωστοποιείται η πρόθεση τους να μην διεκδικήσουν άδεια θεωρώντας το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ που έχει οριστεί υψηλό.

Οι εργαζόμενοι του Mega συγκεντρώνονται στο κανάλι

2

Για εξαπάτηση κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Mega μετά την απόφαση των μετόχων του καναλιού να μη συμμετέχουν στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών με τη δικαιολογία του ακριβού τιμήματος. Αυτήν την ώρα συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων… Και συζητούν τις επόμενες κινήσεις τους μέσα σε ένα κλίμα πολύ βαρύ.

Καμία αίτηση δεκτή μετά τις 3

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ επισήμανε πως καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή μετά τις 3 αύριο το μεσημέρι (11 Ιανουαρίου 2018), ενώ τόνισε επανειλημμένα πως δεν θα επιτραπεί σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να παρακολουθήσουν τόσο τη διαδικασία κατάθεσης φακέλων όσο και τη διαδικασία αποσφράγισης. Κάτι τέτοιο, όπως εξήγησε, θα προκαλέσει αναστάτωση και θα διαταράξει τη διαδικασία.
 
Μέχρι πότε θα εκπέμπει

Το Mega έχει τη δυνατότητα, να εκπέμπει, ως το τέλος του Φεβρουαρίου, καθώς, όπως ορίζει ο νόμος 4339/2015, όποιος σταθμός δεν συμμετάσχει στη αδειοδοτική διαδικασία, μπορεί να μεταδίδει σήμα έως και τρεις μήνες από την προκήρυξη των αδειών, η οποία έγινε στις 27 Δεκεμβρίου 2017.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/316981-Ektos-tes-koyrsas-gia-tis-teleoptikes-adeies-to-Mega ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...