Ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι από το Μεσολόγγι στην υπόθεση για παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς

Από το πρωί σήμερα περνούν την πόρτα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών.
Να θυμίσουμε ότι από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είχε γίνει εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που εκτυλίχτηκε σε έξι πόλεις της χώρας, για την αποδόμηση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο πεδίο της παράνομης έκδοσης αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς, υπηκόους τρίτων χωρών.

Για την υπόθεση αυτή είχαν συλληφθεί είκοσι τρία (23) άτομα, δεκαέξι (16) ημεδαποί και επτά (7) αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και τα δύο (2) αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται επτά (7) δικηγόροι και πέντε (5) υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Πριν από λίγη ώρα η απόφαση που αφορά τους 3 εμπλεκόμενους από το Μεσολόγγι είναι ελεύθεροι . Μόνο στον έναν επιβλήθηκε μικρό χρηματικό ποσό ως  εγγύηση και ήδη έχουν ξεκινήσει για τα σπίτια τους να δουν τους αγαπημένους τους.

Να σημειώσουμε  ότι από το πρωί ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος βρίσκεται στα δικαστήρια όπως και τις προηγούμενες ημέρες ήταν δίπλα στους εμπλεκόμενους μιας και τους συνδέει φιλία χρόνων.

onairnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...