Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου:Δηλώστε συμμετοχή στην 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου καλεί τις επιχειρήσεις της περιοχής που παράγουν τοπικά προϊόντα να δηλώσουν συμμετοχή στην 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας που θα γίνει στο Μεσολόγγι από 28/8/14 έως 31/8/14.

Η φετινή Έκθεση θα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, αφού σ’ αυτή θα συμμετάσχουν Δήμοι, Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, το Ελληνορωσικό, το Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο, το Επιμελητήριο του Μπρίντιζι και το Ιταλικό Φόρουμ προώθησης της Οικονομίας της θάλασσας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν ημερίδες πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης επενδύσεων, απασχόλησης, καριέρας και προώθησης πωλήσεων και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (πχ συναυλίες, σεμινάρια).

Σκοπός της έκθεσης είναι:

1)    Η προώθηση των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων που τα παράγουν στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

2)    Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας.

3)    Η γνωριμία και η επικοινωνία των ομοειδών επιχειρήσεων της περιφερείας μας, με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση είναι 200€ (χωρίς ΦΠΑ) για περίπτερο 7.2 τμ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την 4η  Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, επικοινωνήστε με τον κ. Σωτηράκη στο 2631022129 η 6937401011.

 

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου

Ο Πρόεδρος

Αποστόλης Παπαϊωάννου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...