Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα, η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι, διοργανώσε στη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, στη Ναύπακτο, την δεύτερη επιστημονική ημερίδα της με θέμα τη Πρόληψη και Καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα που ενδιαφέρει όλες τις οικογένειες και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη στα θέματα που αφορούν την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών αλλά και να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ομιλητές της επιστημονικής αυτής ημερίδας ήταν εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, μεταξύ των οποίων η Παιδοψυχίατρος Βάγια Παπαγεωργίου, ο εγκληματολόγος Γεώργιος Μόσχος, ο Ψυχιίατρος-Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Αγρινίου, Χρήστος Σκαμνέλος και ο Κοινωνικός Λειτουργός του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Αγρινίου, Γιώργος Καρακοβούνης.

Την Ημερίδα συντόνιζε ο Σχολικός Σύμβουλος Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Ζησιμόπουλος.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας ήταν ελεύθερη ενώ οι συμμετέχοντες λάμβαναν στο τέλος βεβαιώσεις  παρακολούθησης του εγκεκριμένου από το αρμόδιο Υπουργείο προγράμματος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...