Εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο

Εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο

Την περασμένη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Μανώλη Μελά «Στα ίχνη του παρελθόντος», στην κατάμεστη από κόσμο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου «Νικόλαος Γ. Μαυρής».

Εκδήλωση-συνδιοργάνωση του Καρπαθιακού Κέντρου Έρευνας και Πολιτισμού, του Δήμου Κάσου, της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς και του Συλλόγου Νεολαίας Κάσου

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γ. Φραγκούλη, της Δημάρχου Κάσου, κ. Μ. Σορώτου-Τσανάκη, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία της πραγματοποιήσεως πολιτιστικών συναντήσεων στην Κάσο, και ευχήθηκε στον καρπαθιακής καταγωγής, συγγραφέα κ. Μελά να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του.

Εν συνεχεία, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου, με ομιλητάς τον τ. έπαρχο Καρπάθου-Κάσου, κ. Μιχ. Ερωτόκριτο, (που αναφέρθηκε κυρίως στην αρχαία ιστορία της Κάσου), τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαν. Περσελή και βέβαια τον συγγραφέα, ο οποίος και παρουσίασε εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από τα αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο.

Η εκδήλωση έκλεισε με επίλυση αποριών των προσκεκλημένων από τον συγγραφέα. Παρευρέθησαν οι τ. δήμαρχοι Κάσου κ. Γ. Παπαγεωργίου και Δημ. Ερωτόκριτος.

ΚΟΝΤΡΑ ΦΩΣ  για ΤΡΙΤΗ 4.9.18
Φέγγει ο συγγραφέας κ. Γ. Λεκάκης,

ΠΗΓΗ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/341469-Entyposiako-photographiko-yliko-apo-archaiologika-eyremata-se-Kaso-kai-Karpatho ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...