“Εξόφλησε ΠΑΟΚ η Γαλατά για Ροντρίγκες”

“Εξόφλησε ΠΑΟΚ η Γαλατά για Ροντρίγκες”

Η Γαλατάσαραϊ κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας την φετινή σεζόν αλλά το μεγάλο αγκάθι για τον σύλλογο της Τουρκίας ήταν η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου λόγω των περιορισμών που έχει από το Financial Fair Play.

Ο σύλλογος από την Τουρκία χρωστούσε χρήματα σε ομάδες από μεταγραφές παικτών, μεταξύ των οποίων και στον ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Σήμερα, όμως, δια στόματος του προέδρου της ομάδας Μουσταφά Τσενγκίζ έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο ισχυρός άνδρας των Τούρκων, η Γαλατά προχώρησε σε εξόφληση όλων των οφειλών της, εξασφαλίζοντας άδεια από την UEFA να συμμετάσχει στο Champions League.

Μεταξύ των ομάδων που εξοφλήθηκαν είναι και ο ΠΑΟΚ, στον οποίο η τουρκική ομάδα χρωστούσε ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκ. ευρώ.

“Κάναμε τις πληρωμές σε παίκτες και λάβαμε άδεια από την UEFA. Είχαμε προβλήματα με όλα τα κλαμπ που πήραμε παίκτες με μεταγραφή. Την Ντιναμό Κιέβου, την Μάντσεστερ Σίτι και τον ΠΑΟΚ. Είχαμε προβλήματα με αυτές τις ομάδες, αλλά εξοφλήσαμε τα χρέη μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του  ο πρόεδρος της “Τσιμ Μπομ”.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/332533-Exophlese-PAOK-e-Galata-gia-Rontrigkes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...