Επίσημο: Στην Αστάνα ο Πέδρο Ενρίκε

Επίσημο: Στην Αστάνα ο Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε θα αγωνίζεται και επίσημα στην Αστάνα την επόμενη σεζόν. 

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Καζακστάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ ως δανεικού από τον ΠΑΟΚ και η συμφωνία είναι για έναν χρόνο. 

Ο 28χρονος άσος δεν «χώρεσε» ούτε στο φετινό ρόστερ του «δικεφάλου του Βορρά», χάνοντας τη «μάχη» με τον Αμρ Ουάρντα για μια θέση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι δόθηκε δανεικός και φέτος.

Την περυσινή σεζόν έκανε 23 συμμετοχές με 4 γκολ στην Καραμπάγκ. 

«Συνεχίζοντας τις προσπάθειες μας σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, καταφέραμε να συμφωνήσουμε με έναν έμπειρο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, όπως ο Πέδρο Ενρίκε. Μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία στα δεξιά και στα αριστερά της επίθεσης, έχει περάσει από διάφορες ευρωπαϊκές σχολές ποδοσφαίρου και πέρσι στη Κάραμπαγκ, ήταν ένας από τους ηγέτες της στους ομίλους του Champions League.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι έχει παίξει μαζί με τον Ρίτσαρντ Αλμέιδα, με τον οποίο έχουμε συμφωνήσει νωρίτερα. Περιμένουμε ότι με την άφιξη του Ενρίκε στην Αστάνα, ο ανταγωνισμός στην επίθεση θα αυξηθεί και ο Βραζιλιάνος θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Σαγιάν Χαμιτζάνοφ.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337363-Episemo-Sten-Astana-o-Pedro-Enrike ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...