Επανεκλογή Τσιχριτζή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας-Ολονύχτιο θρίλερ-Τι έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό ο νικητής

Φωτογραφία του Παναγιώτης Τσιχριτζής.Για δύο ημέρες ο επιχειρηματικός κόσμος της Αιτωλ/νίας προσέρχόταν στις κάλπες που είχαν στηθεί σε 5 σημεία στον νομό (Ναύπακτο-Μεσολόγγι-Αγρίνιο-Αμφιλοχία-Βόνιτσα) προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου δ.σ.του επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας

Η συμμετοχή κρίθηκες ικανοποιητική και άγγιξε τις 2518 (2466 έγκυρα ψηφοδέλτια).Στο Αγρίνιο προσήλθαν 1531 άτομα,στη Ναύπακτο ψήφισαν 370 μέλη του Επιμελητηρίου ενώ στο Μεσολόγγι ψήφισαν 347 μέλη. 174 μέλη ψήφισαν στην Αμφιλοχία και 96 στη Βόνιτσα.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο Π.Τσιχριτζής επανεκλέγεται στη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου έπειτα από μια μακρά νύχτα αγωνίας τόσο για τον ίδιο όσο και για τον συνυποψήφιό του Γ.Σωτηρόπουλο.

Ο Π.Τσιχριτζής με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων,έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύσης τα εξής:

Μετά και την τελευταία καταμέτρηση, ο Συνδυασμός μας αναδεικνύεται ο νικητής των εκλογών. Μόνοι μας, ο Συνδυασμός μου και εγώ, αντιμέτωποι με την επικοινωνιακή ” λάσπη ” και τα διάφορα γνωστά συστήματα που κρατούν αυτό τον τόπο σε μαρασμό, τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τους Αιτωλοακαρνάνες επιχειρηματίες για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους για άλλη μια φορά.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...