Επική επιστολή εξάχρονου αποδομεί το Άγιο Βασίλη σε μόλις έξι… γραμμές

Επική επιστολή εξάχρονου αποδομεί το Άγιο Βασίλη σε μόλις έξι… γραμμές

Ένας 6χρονος από την Ουάσινγκτον έγινε το πρόσωπο της ημέρας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πως;

Μα με τον ακραίο σκεπτικισμό που εξέφρασε για το πρόσωπο των ημερών.

Ο Άγιος Βασίλης… είδε κι έπαθε με αυτά που διάβασε στην επιστολή – μαχαιριά! Μια επιστολή στην οποία διαβεβαίωνε ότι η ζωή του καλόκαρδου αγίου είναι «άδεια». Αλλά και πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το αν ο ίδιος ήταν «καλό ή κακό παιδί» την προηγούμενη χρονιά.

Η μητέρα του μικρού, η Σάρα Μακάμον, ανάρτησε την επιστολή στο Twitter την Κυριακή.

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, το γράμμα στον Άγιο Βασίλη έγινε viral.

«Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο«, γράφει το παιδί.

Το γράμμα τελειώνει με την τρυφερή αποφώνηση «Με αγάπη», αλλά δεν φέρει υπογραφή αφού ο 6χρονος δηλώνει στον Άγιο: «Δεν σου λέω τ’ όνομά μου».

«Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε…» έγραψε η Μακάμον αναρτώντας μια φωτογραφία της επιστολής.

Κάποιοι χρήστες του Twitter εντυπωσιάστηκαν με τη σοφία του παιδιού, άλλοι όμως εξέφρασαν ανησυχία. Η υπερήφανη μητέρα έσπευσε να τους καθησυχάσει: «ΥΓ. Οι «μπελάδες» στη ζωή του; Ο αδελφός του. Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/312376-Epike-epistole-exachronoy-apodomei-to-Agio-Basile-se-molis-exi-grammes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...