Επιμένουν οι Ιταλοί: «Σε διαπραγματεύσεις για Γιάγιαλο η ΑΕΚ, μιλάει και με τον σκάουτ Σόλι»!

Επιμένουν οι Ιταλοί: «Σε διαπραγματεύσεις για Γιάγιαλο η ΑΕΚ, μιλάει και με τον σκάουτ Σόλι»!

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιαλκούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως η ΑΕΚ, μετά τον Λούκας Μπογέ, προσπαθεί να «κλείσει» και τον χαφ της Παλέρμο Μάτο Γιάγιαλο!

Ο Βόσνιος άσος αποτελεί έναν παίκτη που έχει εξετάσει η Ένωση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά η περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Μπράγκα Άλεφ κερδίζει σημαντικό έδαφος τις τελευταίες ώρες.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει, πάντως, πως οι κιτρινόμαυροι, μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μπογέ από την Τορίνο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, εντείνουν τις προσπάθειες τους, ώστε να «κλείσουν» και τον Γιάγιαλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παλέρμο για κανονική μεταγραφή έναντι ενός ποσού που θα κυμαίνεται μεταξύ 1.5 και 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, ο Ντι Μάρτζιο τονίζει πως η Ένωση σκοπεύει να τοποθετήσει έναν Ιταλό στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και συγκεκριμένα, τον Αλεσάντρο Σόλι που συνεργαζόταν με τη γερμανική Χόφενχαϊμ.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337361-Epimenoyn-oi-Italoi-Se-diapragmateyseis-gia-Giagialo-e-AEK-milaei-kai-me-ton-skaoyt-Soli ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...