Επιστολή από τον Κιμ περιμένει ο Τραμπ

Επιστολή από τον Κιμ περιμένει ο Τραμπ

Για ιδιαίτερα θετικές συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως αναμένει την αποστολή από την Πιονγκγιάνγκ που θα ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον την Παρασκευή, προκειμένου να του παραδώσει μια επιστολή από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Ανυπομονώ να διαβάσω το περιεχόμενο της επιστολής» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ ερωτηθείς εάν μια συμφωνία αρχίζει να παίρνει μορφή, ο Ρεπουμπλικάνος απάντησε: «Νομίζω ότι θα είναι πολύ θετικές οι συνομιλίες… Οι συναντήσεις ήταν πολύ θετικές».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως ελπίζει ότι η Σύνοδος με τον Κιμ θα διεξαχθεί την 12η Ιουνίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο οι συνομιλίες να μην καρποφορήσουν.

«Θα ήθελα να είναι ουσιαστικές» τόνισε ο Τραμπ, προσθέτοντας πως «αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα διευθετηθούν σε μια συνάντηση. Ενδεχομένως να χρειαστεί μια δεύτερη ή μια τρίτη συνάντηση. Και ίσως να μην έχουμε καμία. Όμως, το θέμα βρίσκεται σε καλά χέρια. Αυτό μπορώ να σας το πω».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/333478-Epistole-apo-ton-Kim-perimenei-o-Tramp ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...