Επιστρέφει από σήμερα η καθημερινή, ζωντανή και συνεχόμενη ενημέρωση του Kontra

Επιστρέφει από σήμερα η καθημερινή, ζωντανή και συνεχόμενη ενημέρωση του Kontra

 Από σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου, η καθημερινή και συνεχόμενη ενημέρωσή σας επιστρέφει στο Kontra. Από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, με τον Γιώργο Μελιγγώνη, αναλύουμε τις ειδήσεις και σχολιάζουμε τα γεγονότα. Στις 22:00 παίρνει τη σκυτάλη ο Μάκης Κουρής με την ιστορική εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» και στις 12:00 ακολουθεί η επιτυχημένη εκπομπή «Kontra24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο Τάκης Σπηλιόπουλος, με το Contrast στις 11 το βράδυ, ενώ από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα είναι κοντά μας και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος καθημερινά στις 9 το βράδυ με την εκπομπή «Xώρα εν Kαμίνω».

 Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και η επικαιρότητα είναι γεμάτη, με τον επικείμενο ανασχηματισμό, τον δρόμο προς την 83η ΔΕΘ, τις φοροελαφρύνσεις, την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων, το Μακεδονικό και την πολιτική αντιπαράθεση. Στο ερώτημα της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, η απάντηση είναι και πάλι Kontra. Η μεγαλύτερη ζώνη ενημέρωσης στην ελληνική τηλεόραση, επιστρέφει στις οθόνες σας ανανεωμένη, ζωντανή, ανατρεπτική και ασυμβίβαστη. Με διαρκή συνεχή ενημέρωση, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα έχει το πλεονέκτημα απέναντι στα υπόλοιπα (ακόμα και πανελλαδικά) κανάλια να μεταδίδει την ίδια στιγμή κάθε νέο γεγονός που προκύπτει. Η είδηση όταν συμβαίνει, μόνο στο Kontra Channel!

Kontra News με τον Γιώργο Μελιγγώνη και την Στέλλα Γκαντώνα

 Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 19:00 και για δύο ολόκληρες ώρες, επιστρέφει το Kontra News, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη.  Δίπλα του, επιστρέφουν να σχολιάσουν την επικαιρότητα με καυστικό και αντικειμενικό τρόπο, η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός ο Κώστας Πουλακίδας, ο Γιώργος Χριστοφορίδης για όλα και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά. Η νεανική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού συνεχίζει το ρεπορτάζ εκτός στούντιο και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταδίδουμε κάθε έκτακτη είδηση τη στιγμή που συμβαίνει από τον τόπο που συμβαίνει.

Το Σαββατοκύριακο, η ενημέρωση περνάει στα χέρια της έγκριτης δημοσιογράφου Στέλλας Γκαντώνα που μεταφέρει την σημαντικότερη ειδησεογραφία της επικαιρότητας.

«Κontra 24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο

 Το Kontra24, η μοναδική ζωντανή νυχτερινή ενημερωτική εκπομπή έρχεται τώρα ακόμα πιο δυνατή στο ανανεωμένο Kontra Channel. Κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ακριβώς τα μεσάνυχτα, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, με αποκλειστική πληροφόρηση και καυστικά σχόλια για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή στο KONTRA 22:00 – 24:00

 Από σήμερα και κάθε μέρα, από τις 22:00 και για δύο ώρες, έρχεται η εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη. Κάθε βράδυ, ζωντανά στο στούντιο, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας και εκπρόσωποι φορέων για να μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων με άποψη και πλούσιο ρεπορτάζ. Η εμβληματική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με το κύρος και την αξιοπιστία του Μάκη Κουρή, παίρνουν θέση στο πλήρως ανακαινισμένο στούντιο δίνοντας νέα δυναμική στην ενημέρωση. Επί του Πιεστηρίου κάθε βράδυ στις 10 με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη.

 «Kontrast» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο  – Κυριακή 23:00 – 01:00

Tα κυριακάτικα βράδια, από τις 23:00 έως τι 01:00, ο Τάκης Σπηλιόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Kontrast», αναλύει τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με πολυετή θητεία στην τηλεόραση, είναι ένα πρόσωπο που παρουσιάζει αναλυτικά τα γεγονότα της πολιτικής σκηνής που κυριαρχούν. Ένα άκρως ενημερωτικό – πολιτικό μαγκαζίνο, στην ατζέντα του οποίου βρίσκονται όλες οι πολιτικές εξελίξεις που είτε βρίσκονται στον απόηχό τους, είτε πρόκειται να αναδειχθούν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/340760-Epistrephei-apo-semera-e-kathemerine-zontane-kai-synechomene-enemerose-toy-Kontra ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...