Επιχείρηση καθαρισμού της Λαγκαδούλας.(φωτο & βίντεο)


-Οι εργασίες καθαρισμού θα πραγματοποιηθούν σε όλο το μήκος της Εθν.αντιστάσεως.

Με το “καλημέρα” η νέα δημοτική αρχή Λουκόπουλου έπιασε δουλειά.Και μάλιστα ουσιαστική αφού αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων.Να σημειωθεί ότι έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για τις επόμενες ώρες εξέδωσε η Ε.Μ.Υ. για την περιοχή μας και ανάλογο  σήμα έφθασε στον δήμο Ναυπακτίας από την Πολιτική προστασία.

Αυτό ενεργοποίησε τον τομέα περιβάλλοντος του δήμου όπου από το πρωί σε στοχευμένα σημεία γίνονται καθαρισμοί προκειμένου να μην παρατηρηθούν προβλήματα με τις πρώτες βροχές.

Ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αν. Κοτσανάς που επιβλέπει τις εργασίες καθαρισμού από τοπρωί,δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι ο κόσμος περιμένει έργα και όχι λόγια.

Τις επόμενες ημέρες τη σκυτάλη των καθαρισμών παίρνουν τα σχολεία αφού σε λίγο καιρό ανοίγουν τις πόρτες τους,ενώ όλο το επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες καθαριότητας και το τμήμα περιβάλλοντος έχουν αρκετή δουλειά έπειτα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε και δείχνουν εικόνες ντροπής από κοινόχρηστους χώρους στο δήμο Ναυπακτίας.

007


014

 

009

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...