Ερντογάν κατά τατουάζ: Ξένη μόδα που προκαλεί καρκίνο του δέρματος

Ερντογάν κατά τατουάζ: Ξένη μόδα που προκαλεί καρκίνο του δέρματος
Τα… έψαλε στον 18χρονο παίκτη της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Μπερκ Γιλντίζ, λέγοντάς του «τι είναι αυτά; Γιατί πληγώνεις το σώμα;»
Στο… στόχαστρο του Ερντογάν μπήκαν τώρα και τα τατουάζ. Ο Τούρκος πρωθυπουργός  κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του την Παρασκευή σε ένα κέντρο προπόνησης της εθνικής ομάδας της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη άσκησε κριτική σε έναν νεαρό παίκτη, γιατί είχε χτυπήσει ένα τατουάζ στο σώμα του και για… κακή του τύχη εκείνη την ημέρα το είχε ακάλυπτο.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για μία «ξένη» πρακτική έμπνευσης που μπορεί να προκαλέσει «καρκίνο του δέρματος». Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ο Τούρκος πρωθυπουργός τα… ψέλνει στον 18χρονο παίκτη της ομάδας Γαλατασαράι, Μπερκ Γιλντίζ, λέγοντάς του «τι είναι αυτά τα τατουάζ; Γιατί πληγώνεις το σώμα;».

«Να μην αφήνεις να σε εξαπατούν οι ξένοι. Ο Θεός μας προστατεύει, αυτό θα μπορούσε επίσης να σου προκαλέσει καρκίνο του δέρματος» είπε ακόμη ο Ερντογάν, που έγνεψε μάλιστα στον προπονητή Φατίχ Τερίμ και τον πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Γιλντιρίμ Ντεμιρόρεν για να βεβαιωθεί ότι τα επιχειρήματά του ακούστηκαν από όλους.

Αν και τους άλλους παίκτες τους έπιασε νευρικό γέλιο, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να αφαιρέσει το τατουάζ.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...