Ευχές και πίστη για άνοδο στην κοπή της Πίτας του Ναυπακτιακού. Βίντεο-Δηλώσεις.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ναυπακτιακός Αστέρας . Διοίκηση παίκτες , χορηγοί αλλά και φίλοι του Ναυπακτιακού γέμισα το καφέ Paradise της Ψανής για να ευχηθούν καλή χρονιά στους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας.
Στην πετυχημένη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κοτρωνιάς , οι αντιδήμαρχοι κ. Φράγκος και κ. Σιαμαντάς ,ο διοικητής της Π.Υ. στο νομό Αιτ/νιας κ. Μπόκα , ο Αστυνομικός διευθυντής κ. Τσαπικούνης , ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κακκούσης , η υποδιοικητής του Α.Τ. Ναυπάκτου κ. Κόκλα, ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Αναστασίου , ο ταμίας της ΕΠΣΝΑ κ. Κόρας , ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ κ. Νικολέτας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δαβανέλος , ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Παπαιωάννου , η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπόκα , οι πρώην δήμαρχοι κ. Νταουσάνης (Ναυπάκτου) και κ. Σούζας (Αποδοτίας), η κ. Σμπούκη πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ , ο πρόεδρος της επιτροπής σταδίου κ. Αλεξόπουλος καθώς και εκπρόσωποι σωματείων ομάδων της Ναυπακτίας, φίλαθλοι του Ναυπακτιακού και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.
Τέσσερις παίκτες του Ναυπακτιακού κέρδισαν δώρα τα οποία ήταν ένα κινητό τηλέφωνο που κέρδισε ο Στάυρος Λαγός , δύο ρολόγια που κέρδισαν ο Παναγιώτης Δενδρινός και ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος και μια κορνίζα ο Κώστας Ψυχογιός ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...