Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ε.Α.Π. για το final four του βόλεϊ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες, τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡ., όσο και στον Δήμο Ναυπακτίας για την αποδοχή της πρότασης της Ε.Ο.ΠΕ., για τη συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων Βόλεϊ 2015-2016, στην πόλη της Ναυπάκτου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπάκτου, τον αντιδήμαρχο κ. ΣΥΨΑ ΓΙΑΝΝΗ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, καθώς το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, που αγκάλιασαν με μεγάλη θέρμη την διοργάνωση και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της, αλλά και τους συλλόγους Βόλεϊ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ για την συμβολή τους.

Όσοι βρεθήκαμε στο κατάμεστο κλειστό της Ναυπάκτου το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Μαρτίου, αλλά και οι χιλιάδες φίλοι του Βόλεϊ που παρακολούθησαν απευθείας τους αγώνες από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ TV και το διαδίκτυο, διαπίστωσαν, ότι η διοργάνωση ήταν μια από τις καλύτερες που έχουν διεξαχθεί από την Ομοσπονδία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

 Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο όλων των ομάδων που βρεθήκαμε στην Τελική φάση, για το επίπεδο των αγώνων, τον υγιή συναγωνισμό και το Φίλαθλο πνεύμα που παρουσίασαν.   

Παράλληλα να συγχαρούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για την επιτυχία τους να βρεθούν για πρώτη φορά στο μεγάλο τελικό της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ελπίζουμε μια ανάλογη πετυχημένη αγωνιστική πορεία και την επόμενη χρονιά, γιορτάζοντας τα ενενήντα χρόνια από την ίδρυση του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Καρναβαλικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και την επιχείρηση ΧΑΧΑΛΗ, για την προμήθεια έντυπου υλικού προβολής του τόπου μας και προϊόντων, που οι αθλητές μας πρόσφεραν στις άλλες αποστολές.

Ευχόμαστε και την επόμενη χρονιά να υπάρξουν ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις, τόσο στην φιλόξενη Ναύπακτο, όσο και σε άλλες όμορες περιοχές, συμβάλλοντας έτσι στην στήριξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού, την προβολή και την οικονομική συμβολή των τοπικών κοινωνιών.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Ναυπάκτου, να βρει μιμητές και από άλλες Περιφέρειες και Δήμους της Χώρας μας.

 

Εκ του Δ.Σ. της Ε.Α.Π.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...