Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του π. Σπυρίδων Πρέντζα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όλους για     τη συμμετοχή σας στο πένθος μας, τα συλλυπητήρια μηνύματα και την συγκινητική  παρουσία σας στην εξόδιο ακολουθία του πολυαγαπημένου μας  Ιερέως Σπυρίδωνος Δημ.Πρέντζα συζύγου, πατέρα και παππού μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας  π. Καλλίνικο, τους ιερείς και τους ιεροψάλτες , τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου Αιγιαλείας, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τον εφημέριο της ενορίας μας π. Κωνσταντίνο Κυρίτση.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας  στις δύσκολες ώρες που περάσαμε κατά τη διάρκεια της πολύμηνης ασθένειάς του, τους ιερείς που τον επισκέπτονταν, του διάβαζαν ευχές και τον κοινωνούσαν, καθώς  και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τη νοσηλεία και τη φροντίδα που του προσέφεραν.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΙΕΡΕΩΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΔΗΜ. ΠΡΕΝΤΖΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...