Εύκολη επικράτηση για την ΑΕΜ με 3-1 επί του Αχελώου Αγγελοκάστρου

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος επί της ομάδας του Αχελώου Αγγελοκάστρου το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Πολύ καλό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο από τους παίκτες του Χρήστου Ζαρκαβέλη, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμορφους συνδυασμούς και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο στο 20΄με κεφαλιά του Δενδρινού μετά από σέντρα του Μιχαλόπουλου, και με σουτ στο 22΄μεσα από την περιοχή του Γαβρίνα μετά από κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45΄γρηγορη εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου στο ύψος της περιοχής με αποδέκτη τον Μπαλαούρα αυτός με σουτ έξω από την περιοχή δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Τσιλίκα που θα αναγκαστεί να μαζέψει για τρίτη φορά την μπάλα από το βάθος της εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν θα κατεβάσουν τον ρυθμό αλλά θα εξακολουθήσουν να έχουν την κατοχή της μπάλας, θα δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Αχελώο χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο 75΄ο Αχελώος θα μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Μπούσγος θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του ρέφερι του παιχνιδιού και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Για να έρθει στο 87΄ ο Ζαλοκώστα με όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά με σουτ μέσα από την περιοχή να μειώσει στο τελικό 3-1.

Το φιλμ του αγώνα:

20΄γκολ, σέντρα του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Δενδρινού 1-0.

22΄γκολ, κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου, σουτ μέσα από την περιοχή του Γαβρίνα 2-0.

29΄σουτ του Βασιλάρη αποκρούει στην γωνία του ο Τσιλίκας.

35΄γκολ, γρήγορη εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου με αποδέκτη στο ύψος της περιοχής τον Μπαλαούρα, σουτ  του τελευταίου στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιλίκα 3-0.

45΄σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά, κεφαλιά του Γαβρίνα ελάχιστα άουτ.

62΄σέντρα από δεξιά για τον Αχελώο, γυριστό σουτ του Ζαλοκώστα άουτ.

75΄δευτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη για τον Μπούσγο, με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι.

87΄γκολ, ατομική προσπάθεια από αριστερά του Ζαλοκώστα με σουτ στη γωνία θα νικήσει τον Ζέρβα και θα μειώσει σε 3-1.

91΄σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια του Γαβρίνα, θα αποκρούσει σωτήρια στην γωνία του ο Τσιλίκας.

92΄σουτ του Μιχαλόπουλο από το ύψος της περιοχής, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Βασιλόπουλος και Λιόνας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος (86΄Ντρούκας), Τραγουλιάς, Αυτζής, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης (80΄Διαμαντόπουλος Χ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν. (74΄Ρισβάς), Βασιλάρης.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Τσιλίκας, Κουτρούλης, Μπαμπάτσικος (60΄Συσοβίτης), Μπέτσικας, Μπούσγος, Μπούτιβας Α., Σαγανας Γ, Ζαλοκώστας, Κοκοσούλας, Σιάσιος (46΄Σαγανας Μ.), Αθανασάκης (33΄λ.τ Καραλής) .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...