Εύκολο απόγευμα για τον Όμηρο απέναντι στον Λυγιά.

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Όμηρος Νεοχωρίου που επιβλήθηκε στην έδρα του με 4 – 0 του Α.Ο. Λυγιά.
Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου έπαιξε αρκετά καλά και έφτασε άνετα στην πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΝΑ.
Ο Όμηρος μπήκε από την αρχή δυνατά, είχε ευκαιρία με το Γκάτση στο 8΄ μετά από πάσα του Καντάνη και στο 14΄ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γκάτση μετά από κόρνερ του Φράγκου. Από το 34΄ μέχρι το 37΄ ο Όμηρος έχασε τέσσερις ευκαιρίες, μία με το Βασιλάρη και τρεις με το Γκάτση, ενώ και στο 42΄ ο Βασιλάρης είχε ευκαιρία με το 1 – 0 όμως να παραμένει στο ημίχρονο.
Στο 60΄ μετά από κάθετη πάσα του Φράγκου ο Σεραφίγγος έκανε το 2 – 0 και ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν στο 62΄ όταν μετά από σέντρα του Σεραφίγγου ο Γκάτσης με κεφαλιά σημείωσε το 3 – 0. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε στο 88΄ με πλασέ ο Καντάνης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Καραπίτσος): Κούντρας, Τσάμης, Βαλτογιάννης, Θεοδωρίδης, Μανθόπουλος, Καντάνης, Βασιλάρης (46΄ Κολοβάκης), Γκάτσης (72΄ Ματσίγκας), Σεραφίγγος, Φράγκος Χ. (63΄ Μπαλαμπάνης), Νούλας (46΄ Τσίμπιτσης).

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Ορφανουδάκης, Βασιλόπουλος, Βεϊζάι, Τσιριμώκος, Γεωργακόπουλος (78΄ Μπρούμας), Νικόπουλος, Δημητρόπουλος Β. (72΄ Δημητρόπουλος Θ.), Κοσανδιανός, Κουτσαυτίκης (83΄ Μπαλκούρας), Πετσίνης (89΄ Σάκκος).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...