Εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο. Χάλκειας

Μια εύκολη νίκη με 0-4 πήρε ο Α.Ο. Χάλκειας απέναντι στην ομάδα του Ζευγαρακίου. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα κατάφεραν να φτάσουν νωρίς στο γκολ με τον Γιαβρούτα στο 8′ να κάνει το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως χωρίς να τα καταφέρουν όμως ζήτησαν πέναλτι στο 41′ με τον διαιτητή κ. Λιόνα να έχει αντίθετη άποψη. Στην επανάληψη με την είσοδο στο παιχνίδι του Σπύρου Αδραχτά η ομάδα της Χάλκειας έγινε πιο επιθετική και σημείωσε ακόμη τρια γκολ στο 65′ και 68 με τον Σπύρο Αδραχτά και στο 88′ με τον Γιαβρούτα.

Υ.Γ. Στο παιχνίδι του Σαββάτου δυστυχώς η συμπεριφορά του εκπροσώπου της ομάδα του Ζευγαρακίου δεν ήταν η καλύτερη προς τον συνεργάτη μας ο οποίος κατά την είσοδο του στο γήπεδο του ζητήθηκε με άσχημο τρόπο να πληρώσει εισιτήριο έστω και αν εξήγησε ότι θα καλύψει δημοσιογραφικά το παιχνίδι του  ζητήθηκε επίμονα εισιτήριο και σε αυτόν αλλά και σε δύο ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χάλκειας που ηταν δίπλα του.

Α.Ο. Χάλκειας: Ανδρεόπουλος, Χατζηανδρέου(79’Μυλωνάς Χαρ.), Ντούμας, Κάκκος Δ., Μυλωνάς Χρ.,Μυλωνάς Αθ.(72’Κονίδας), Ψυχογιός(59’Αδραχτάς), Κάκκος Ν., Κάπο(79΄Βαλής), Γιαβρούτας,Δαδάνης.

ΑΟ Ζευγαρακίου: Βασιλείου , Καραβάσσε(61’Ζήσιμος), Αθανασόπουλος(57’Σιάσος),Σταμάτης,Τασόπουλος(81’Hoxha), Ζαφείρης, Καρασάββας,Ζωγράφος(68′ Λιάπης), Paja, Στρατόπουλος, Μυλωνάς.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Λιόνας με βοηθούς τον κ.Βασιλόπουλο και κ. Σούζα.

8’ΓΚΟΛ Σέντρα του Ψυχογιού προβολή του Γιαβρούτα  αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα κοντράρει στο Γιαβρούτα  και καταλήγει στα δίκτυα.

17′ Σούτ του Κάπο αποκρούει με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας και η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι  και πέφτοντας μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας.

35′ Ωραία μπαλιά του Ν. Κάκκου νέα πάσα του Γιαβρούτα στον   Κάπο πλασέ διώχνουν σε κόρνερ.

41′ Πέναλτι θα ζητήσουν οι γηπεδούχοι με τον διαιτητή κ. Λιόνα να έχει αντίθετη άποψη

44’Εκτέλεση κόρνερ του Μυλωνά κεφαλιά του Τασόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

46′ Πάσα του Κάπο στον Γαιβρούτα σούτ η μπάλα ελάχιστα άουτ

65′ ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ του Γιαβρούτα διώχνει με γροθιές ο τερματοφύλακας η μπάλα στρώνεται στον Αδραχτά που με πλασέ θα κάνει το 0-2.

68’ΓΚΟΛΩραία πάσα του Δαδάνη στον Αδραχτά που θα περάσει και τον τερματοφύλακα και θα κάνει το 0-3.

83’Σέντρα του Αδραχτά προβολή του Κονίδα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

88′ ΓΚΟΛ Βαθιά μπαλιά για τον Αδραχτά που θα σουτάρει δυνατά ο τερματοφύλακας θα διώξει όμως οι Γιαβρούτας θα επωφεληθεί και στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-4.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...