Ε.Ε.Σ. (Παράρτημα Ναυπάκτου): Απονομές σε νέους εθελοντές νοσηλευτές και τιμητικές διακρίσεις

 Τελετή Απονομής Πτυχίων των Εθελοντών Νοσηλευτικής και Τιμητικών Διακρίσεων των υποστηρικτών του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου,πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου στη Ναύπακτο

Παραυρέθηκαν η τομεάρχης νοσηλευτικής  του Ε.Ε.Σ.κ.Φελέκη,ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος ως επίτιμος πλέον πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος και επί 23 ολόκληρα χρόνια ενεργός και ουσιαστικός πρόεδρος με πλούσιο έργο,ο νυν πρόεδρος Γ.Ράπτης ο οποίος ανέπτυξε τους στόχους του παραρτήματος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιάς,ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ  της Ν.Δ. Ν.Τσερπέλης,ο πρόεδρος της ομοσπονδάς επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας Θ.Δαβανέλλος,ο πρόεδρος του εμπρικού συλλόγου Ναυπάκτου Αποστ.Παπαιωάννου,εκλεκτοί φίλοι και συγγενείς των εθελοντών του Ε.Ε.Σ.

Τα  πτυχία στους νέους εθελοντές και τις τιμητικές διακρίσεις στους υποστηρικτές του Ελληνικού ερυθρού σταυρού (Παράρτημα Ναυπάκτου) παρέδωσαν ο κ.Ιερόθεος και ο νέος πρόεδρός του Γ.Ράπτης.

Να σημειωθεί ότι αναγνώστηκε μήνυμα του προέδρου του Ε.Ε.Σ. κ.Οικονομόπουλου από την κ.Φελέκη σύμφωνα με το οποίο καλωσόριζε τους νέους Εθελοντές τονίζοντας την μέγιστη συμβολή των Εθελοντών στην πολύχρονη πορεία και το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον τιμητικό όρκο των νέων εθελοντών και τον εθνικό ύμνο.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...