Ζλάταν: «Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου»

Ζλάταν: «Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου»

Την υπόσχεση πως θα επιστρέψει δριμύτερος από τον σοβαρό τραυματισμό του έδωσε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. 

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Σουηδός σούπερ σταρ:

«Επιστρέφω για να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του παλιού εαυτού μου. Δεν τα παρατάω. Θα κάνω τα πάντα για να επιτύχω τον στόχο μου. Όταν θα μπω στο γήπεδο για να παίξω ποδόσφαιρο, θα είμαι καλύτερος από πριν. Δεν γυρίζω γιατί είμαι αυτός που είμαι, γυρίζω για να γίνω καλύτερος. Φανταστείτε τι θα γίνει! Ξαναδημιουργούμαι! Αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω ότι το σώμα μου ανταποκρίνεται, με ακούει. Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση, από την επομένη της επέμβασης. 

Είναι μία νέα πρόκληση, αλλά είμαι πολύ δυνατός πνευματικά και, όταν θέτω έναν στόχο, τίποτε δεν μπορεί να με σταματήσει. Εάν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα και σήμερα. Όμως πρέπει να είμαι υπομονετικός. Δεν επείγει η επιστροφή μου. Όταν είμαι έτοιμος, θα είμαι έτοιμος. Όταν επιστρέψω, δεν θέλω να υπάρχει καμία δικαιολογία σχετικά με την απόδοσή μου και να ειπωθούν σκέψεις όπως “μόλις γύρισε” και “είναι ο πρώτος αγώνας του”. Οχι, θέλω να αισθάνομαι την ίδια πίεση με πριν».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/301499-Zlatan-Epistrepho-gia-na-gino-mia-kalytere-ekdoche-toy-palioy-eaytoy-moy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...