ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε κατά συρροή δολοφόνο!

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε κατά συρροή δολοφόνο!
Η ηρωική της αντίδραση αποδείχθηκε πολύ πιο σημαντική απ’ ότι μπορούσε να φανταστεί ακόμη και η ίδια. Γυναίκα στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια δέχθηκε επίθεση από άνδρα στο σπίτι της, τον οποίο κατάφερε να σκοτώσει στην προσπάθειά της να αμυνθεί.
Το περιστατικό καταγράφηκε στις 18 Ιουλίου. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε το εξής εντυπωσιακό στοιχείο. Ο 45χρονος Νιλς Φολς, ο οποίος επιτέθηκε στη γυναίκα, ήταν ο κατά συρροή δολοφόνος που αναζητούσαν οι αρχές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 45χρονος ενδέχεται να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο εννέα γυναικών, σε τρεις πολιτείες (Νεβάδα, Οχάιο και Ιλινόις) οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν ιερόδουλες. Με τη γυναίκα που τον σκότωσε, είχε κλεισει ραντεβού μέσω ιστοσελίδας συνοδών.

Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Φολς βρέθηκαν μαχαίρια, μια αξίνα, μια ματσέτα, ένα ρόπαλο, πλαστικές σακούλες, λευκαντικό, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και τέσσερα ζευγάρια χειροπέδες.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα είναι Χέδερ, μίλησε σε τηλεοπτικά δίκτυα για το συμβάν, περιγράφοντας με γλαφυρότητα κάθε λεπτομέρεια. Όπως είπε, μόλις έφτασε στο σπίτι της ο Φολς, τράβηξε πιστόλι και τη ρώτησε αν ήθελε να ζήσει ή να πεθάνει. Κατόπιν προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Ακολούθησε πάλη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Χέδερ κατάφερε να αρπάξει μια τσουγκράνα. Εκείνος άφησε κάτω το πιστόλι του για να πάρει από τα χέρια της γυναίκας την τσουγκράνα. Τότε άρπαξε το πιστόλι και πυροβόλησε προς τα πίσω, εντελώς στην τύχη. Η σφαίρα βρήκε τον άνδρα στο κεφάλι.

Πάνω στον Φολς βρέθηκαν διάφορα σημειώματα με τα ονόματα, τις ηλικίες και τους τηλεφωνικούς αριθμούς πολλών άλλων γυναικών. Σε βάρος της Χέδερ δεν θα ασκηθεί δίωξη γιατί σκότωσε τον 45χρονο, καθώς βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...