Ηλεία:Διακινούσε λαθραίο καπνό και έτοιμα τσιγάρα

Ηλεία:Διακινούσε λαθραίο καπνό και έτοιμα τσιγάρα
Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου έκαναν έρευνα στο σπίτι του διακινητή στην κοινότητα Λεβεντοχώρι, βρήκαν τρεις συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 90 γραμμαρίων…
Δεν περιοριζόταν στην πώληση συσκευασιών με λαθραίο καπνό ένας 48χρονος λαθρέμπορος που συνελήφθη στην Ηλεία, αλλά έστριβε με αυτόν και αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία διακινούσε έτοιμα για χρήση στους αγοραστές του.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου έκαναν έρευνα στο σπίτι του διακινητή στην κοινότητα Λεβεντοχώρι, βρήκαν τρεις συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 90 γραμμαρίων. Μαζί, όμως, κατέσχεσαν 190 αυτοσχέδια τσιγάρα που είχε ήδη στρίψει και άλλα 1.000 κενά τσιγάρα με φίλτρο, τα οποία σκόπευε να γεμίσει για να τα προωθήσει στους πελάτες του!

Ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ ο λαθραίος καπνός εστάλη στο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Άλλος ένας Πακιστανός διακινητής λαθραίων τσιγάρων και καπνού συνελήφθη στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Ο 36χρονος αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο, είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με 926 γραμμάρια καπνού και οκτώ πακέτα τσιγάρων χωρίς την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...