Η «Αγορά» κυκλοφορεί με τίτλο «Όλο το σχέδιο για τη σωτηρία των ταμείων» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Η «Αγορά» κυκλοφορεί με τίτλο «Όλο το σχέδιο για τη σωτηρία των ταμείων» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Με τίτλο «Όλο το σχέδιο για τη σωτηρία των ταμείων» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».  

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών οργανισμών ύψους 40 δισ. ευρώ με έσοδα από την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, την αύξηση των εισφορών εργοδοτών-εργαζομένων για δύο χρόνια, την εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων, τις δημόσιες προμήθειες και τα κέρδη των τυχερών παιχνιδιών.

Επίσης η «Αγορά»:

• δημοσιεύει ρεπορτάζ για το ξέσπασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι σε όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια. «Μην τα μπερδεύετε, η προσπάθειά μου για συνεννόηση δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση την ανάμειξή μου σε σενάρια για κυβερνητικά σχήματα» ξεκαθαρίζει, μιλώντας σε συνεργάτες του, ο Προκόπης Παυλόπουλος.

• αποκαλύπτει ότι ξένα funds που ενδιαφέρονται να αγοράσουν επιχειρηματικά, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια κάνουν απόβαση στην Αθήνα, ενοικιάζουν γραφεία και προσλαμβάνουν δικηγόρους και λογιστές.

• φιλοξενεί συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος δηλώνει: «Καμία συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Η «Α»  δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του Νάσου Κλωνάρη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Infosolutions που χρεώνεται το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.  

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορούμε να συζητήσουμε με Τουρκία-Γερμανία» και της πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία τονίζει: «Η Ν.Δ. πάσχει από έλλειψη δημοκρατικότητας».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Το Σάββατο στην Αγορά: Αλκίνοος Ιωαννίδης 2CD & Dallas Buyers Club

Ακόμα: Αλκίνοος Ιωαννίδης 2CD & Dallas Buyers Club

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η ζωντανή ηχογράφηση από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 2 CD  με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στην Αγορά του Αλ Χαλίλι, Ο προσκυνητής, Δε Μπορώ, Θα ‘μαι κοντά σου, Με τόσα ψέματα, Όνειρο ήτανε, Ο κόσμος που αλλάζει, Γιατί δεν έρχεσαι ποτέ,

Ήταν ανάγκη κ. ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:


DALLAS BUYERS CLUB

Ο Matthew McConaughey, η Jennifer Garner και ο Jared Leto στην ταινία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...