Η Ανακοίνωση του Όμηρου Νεοχωρίου για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση ο Όμηρος Νεοχωρίου καταγγέλλει το διαιτητή Λάμπρου και το βοηθό Κολοσιώνη για καθορισμό του αποτελέσματος της αναμέτρησης της ομάδας στο Παπαχαραλάμπειο με το Ναυπακτιακό και τον Παναγιώτη Δενδρινό για επίθεση εναντίον του ποδοσφαιριστή του Ομήρου Τζουλιάνο Μούτσα. Στην ανακοίνωση η ομάδα επικαλείται τα όσα δείχνει το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο διαιτητής, ο άρχοντας του αγώνα, ορίζεται προκειμένου να τηρεί εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των δύο ομάδων. Προφανώς την Κυριακή 19/11/2017 στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΝΑ ,μεταξύ του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ο κ. Λάμπρου, αλλά και ο βοηθός του κ. Κολοσιώνης, μόνο αυτό δεν κατάφεραν.
Σε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να είναι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, κατάφεραν να είναι οι αρνητικοί του πρωταγωνιστές, καθώς ξεκάθαρα καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στέρησαν από τον ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ την ικανοποίηση για μια μεγάλη νίκη ,αφού ο κ. Λάμπρου σφύριξε οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Μπούνα Β. ,ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, χωρίς να του έχει υποδείξει ο βοηθός του τίποτα , και αφού σταμάτησε η φάση έδωσε ελεύθερο ζητώντας συγνώμη ,γιατί νόμιζε όπως είπε στους ποδοσφαιριστές μας αλλά στον πρόεδρο της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα ότι είδε σηκωμένη τη σημαία του βοηθού!!!!!!!!!! Η ουσία είναι ότι στέρησε από την ομάδα μας τη δυνατότητα να επιτύχει γκολ που θα της έδινε διαφορά δυο τερμάτων στο 60΄ λεπτό του αγώνα.
Και δεν σταμάτησαν εκεί γιατί  στο 85΄λεπτό του αγώνα ο βοηθός κ. Κολοσιώνης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σεραφίγγο Ι. ,ενώ αυτός καλυπτόταν ΞΕΚΆΘΑΡΑ όχι από έναν αλλά από τρεις ποδοσφαιριστές του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΎ ΑΣΤΕΡΑ!!!!!!!!
Τέλος θα θέλαμε να καταγγείλουμε την πράξη του ποδοσφαιριστή του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ  κ. ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα χτύπησε με γροθιά τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μούτσα Τζουλιάνο κάτι το οποίο δεν είδαν ο διαιτητής και ο βοηθός του που βρίσκονταν μπροστά στη φάση.
Για το αληθές των καταγγελιών μας επισυνάπτουμε και το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα με τις συγκεκριμένες φάσεις ,ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτά που αναφέρουμε.
Το παρόν έγγραφο θα αποσταλεί σε όλα τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά και θα κοινοποιηθεί και στην επιτροπή διαιτησίας ,καθώς και στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝΑ προκειμένου να επιληφθεί της τιμωρίας του ποδοσφαιριστή του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ κ. Δενδρινού Παναγιώτη.
Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με τέτοιες ανακοινώσεις ,αλλά θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο!

Μετά τιμής για το Δ.Σ.

           Ο πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Περαρής Επαμεινώνδας                                   Γούργαρης Θεόδωρος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...