Η Γαλλίδα περιγράφει πώς κατέληξε όμηρος – «Με έβρισε, δεν με χτύπησε»

Η Γαλλίδα περιγράφει πώς κατέληξε όμηρος – «Με έβρισε, δεν με χτύπησε»

«Εβγαλα εισιτήριο για τις 12 Σεπτεμβρίου και συμφωνήσαμε να μείνω στην Ελλάδα για 3 εβδομάδες με έναν μήνα. Μετά συμφωνήσαμε να ζήσω εδώ μαζί του. Δεν ήξερα ότι θα προσπαθήσει να με κρατήσει φιμωμένη σε ένα δωμάτιο, και δεν συμφώνησα σε κάτι τέτοιο. Για να σώσει το τομάρι του δεν θα παραδεχθεί αυτό που έκανε για να έχει μικρότερα προβλήματα» λέει η 40χρονη στον Alpha.

Η Γαλλίδα αναφέρει πως όταν της ζητούσε να την λύσει την έβριζε: «Με έβρισε, δεν με χτύπησε, είναι άνδρας που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και να ελέγχει τους άλλους. Είχε νεύρα, πιστεύω ότι έχει διπλή προσωπικότητα..».

Η 40χρονη θα καταθέσει στην ανακρίτρια τις επόμενες ημέρες, ρίχνοντας φως στην υπόθεση, ενώ ο 34χρονος θα περάσει την πύλη των φυλακών Τριπόλεως.

«Δεν είμαι σεξουαλικό κτήνος…», λέει ο 34χρονος

Στην απολογία του ο 34χρονος επέμεινε στο γεγονός ότι η Γαλλίδα είχε και τηλέφωνο και φορτιστή και δεν ήταν κλειδωμένη, στοιχεία που θα επέτρεπαν να επικοινωνήσει – όπως και το έκανε – με την αστυνομία ή με κάποιον άλλον από τις γύρω πολυκατοικίες, αφού και το παράθυρο του δωματίου δεν είχε κάγκελα. 

«…μου έστελνε και φωτογραφίες, στις οποίες δενόταν η ίδια μόνη της και φωτογράφιζε τον εαυτό της και μου τις έστελνε», υποστήριξε ο 34χρονος που σε μία από αυτές περιγράφει συγκεκριμένο «ερωτικό παιχνίδι» το οποίο όπως ισχυρίζεται το είχαν πάρει μαζί το 2016 – όταν η 40χρονη είχε ξανάρθει στην Ελλάδα – από sex shop στο Βόλο. «Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της στη Γαλλία, φαίνεται ότι φοράει το μαύρο κολάρο που κατέσχεσε η αστυνομία στο σπίτι μου… το οποίο έφερε μαζί της από τη Γαλλία». 

Σύμφωνα με το lamiareport, κατά τον 34χρονο το κίνητρο και των δύο Λαμιωτισσών να καταθέσουν σε βάρος του ήταν η ζήλια και η απόρριψη.

«Αν ήμουν το σεξουαλικό κτήνος που περιγράφουν γιατί δεν βίασα και δεν χτύπησα και τη ….., μόνοι στο σπίτι ήμασταν, υπήρχε και ο χώρος και ο χρόνος… Στο σπίτι όπλο δεν είχα ποτέ…. Δεν γνωρίζω πως εμπνεύστηκε την ιδέα, ότι την απείλησα με όπλο. Και αν είχα όπλο γιατί δεν απείλησα και τις άλλες» υποστήριξε ο 34χρονος που περιέγραψε τον εαυτό του ως το θύμα της υπόθεσης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/343019-E-Gallida-perigraphei-pos-katelexe-omeros-Me-ebrise-den-me-chtypese ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...