Η Μέγκαν Μαρκλ… καμουφλαρισμένη βγάζει βόλτα τον σκύλο της στο Λονδίνο;

Η Μέγκαν Μαρκλ… καμουφλαρισμένη βγάζει βόλτα τον σκύλο της στο Λονδίνο;

Το γύρου του Διαδικτύου, προκαλώντας το γνωστό πανζουρλισμό στη Βρετανία, έκανε μια φωτογραφία με μια μελαχρινή γυναίκα με τζόκεϊ καπέλο που έβγαζε το σκύλο της βόλτα έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον. 

Ηταν ή όχι η Μέγκαν Μαρκλ; 

Ολα ξεκίνησαν με το παρακάτω tweet της ρεπόρτερ του CBS Λίζα Πετρίλο που συνοδευόταν και με τη φωτογραφία της μελαχρινής γυναίκας με τη φόρμα, το τζόκεϊ, τον σκύλο στο ένα χέρι και το κινητό στο άλλο. 

«Απίστευτο! Περπατώντας έξω από το παλάτι του Κένσιγκτον εντοπίσαμε αυτή την όμορφη γυναίκα με τον… οικείο αέρα έξω από την είσοδο της ιδιωτικής κατοικίας όπου μένουν ο Χάρι και η Μέγκαν. Μέγκαν;! ο σκύλος της έκανε την ανάγκη του. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο γλυκιά». 

Όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, όπως κάθε υπεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ έσπευσε να μαζέψει αυτά που… είχε αφήσει πίσω του ο σκύλος της. 

Πηγή του παλατιού πάντως λίγο αργότερα διέψευσε ότι στη φωτογραφία απεικονίζεται η Μέγκαν Μαρκλ. Την ίδια άποψη έχει και ο Ομιντ Σκόμπι, βασιλικός σχολιαστής, ο οποίος είπε μιλώντας  στο Harper’s Bazaar: «Η σωστή στιγμή, στη σωστή τοποθεσία, αλλά φοβάμαι ότι σε αυτή τη φωτογραφία δεν είναι η δούκισσα του Σάσεξ».

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/342254-E-Megkan-Markl-kamoyphlarismene-bgazei-bolta-ton-skylo-tes-sto-Londino ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...