Η Μελάνια «έσπασε» της σιωπή της: Τι αποκάλυψε για την… παράνομη σχέση του Τραμπ με σταρ ερωτικών ταινιών

Η Μελάνια «έσπασε» της σιωπή της: Τι αποκάλυψε για την… παράνομη σχέση του Τραμπ με σταρ ερωτικών ταινιών

Στους… κακούς δημοσιογράφους, αλλά και στον «πόλεμο» που κάνουν στο σύζυγο της και πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, απέδωσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν αναφορικά με τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με σταρ ταινιών ενηλίκων, η «πρώτη κυρία» Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της.

Αρκετές ημέρες μετά το ξέσπασμα του «σκανδάλου» και αφού οι φήμες εντάθηκαν μετά την ακύρωση του ταξιδιού της Μελάνια Τραμπ στο Νταβός, η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ «σπάει» τη σιωπή του και μέσω της εκπροσώπου της, σχολιάζει τα δημοσιεύματα.

Πρόκειται για «λανθασμένες και ψεύτικες πληροφορίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ και δικαιολόγησε την ακύρωση του ταξιδιού στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Ελβετία με τη φράση «θέμα προγραμματισμού και υλικοτεχνικής υποστήριξης».

Σύμφωνα με δημοσίευματα, η Μελάνια Τραμπ ακύρωσε το ταξίδι της στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου προκειμένου να μείνει σε απόσταση από το σύζυγό της, μετά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του με την σταρ. Η «πρώτη κυρία» φέρεται να έμεινε λίγα βράδια σε ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/319280-E-Melania-espase-tes-siope-tes-Ti-apokalypse-gia-ten-paranome-schese-toy-Tramp-me-star-erotikon-tainion ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...