Η Μενεγάκη απαντά στα αρνητικά σχόλια στο Instagram – Δείτε τί έγραψε

Φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της στη Σάμο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας ένα χρυσό πλεκτό μαγιό και έδειχνε να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Aνεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία έγραψε με αγγλικούς χαρακτήρες: «Ελένη # Σάμος# Ευτυχισμένη μαμά # Ελλάδα».

Ωστόσο ένας follower έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για τα αγγλικά της παρουσιάστριας, γράφοντας
«Συμμαθητές με τον Τσίπρα στα αγγλικά…???» και ένας άλλος πρόσθεσε: ««happy childs ήθελε να πει βρε παιδια #Το μάτι μου!».

Για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε γράφοντας: «Αγάπη μου αυτό το ήθελαν τα κορίτσια μου γιατί είναι! Αν είναι να το κάνουμε θέμα το εξαφανίζω! Σε φιλώ».

 

«Δεν πειράζω ποτέ τις φωτογραφίες μου»

Το καλλίγραμμο κορμί της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε ποίκιλα σχόλια. Πολλοί διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους ενώ άλλοι τόνισαν ότι οι φωτογραφίες της, έχουν υποστεί επεξεργασία. Οι πιο κακεντρεχείς αναρωτήθηκαν πού είναι ο αφαλός της.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ξανά μέσω Instagram, γράφοντας: «Δεν πειράζω ποτέ τίποτα στις φώτο, παρά μόνο το φως! Ζούμαρε και θα τον δεις τον αφαλό μου και στις δύο φωτογραφίες! Δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω γλυκιά μου. Δεν κάνω καριέρα στη μόδα και δεν είμαι 25 χρονών».

Η φωτογραφία που αφιέρωσε σε φίλους και…μη!

Όμως, λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη «ξαναχτύπησε» στο Instagram. Αυτή τη φορά με μία νέα φωτογραφία της στην οποία όπως τόνισε και η ίδια φαίνεται «άβαφτη και αχτένιστη».

Ανεβάζοντας τη selfie της έγραψε: «Άβαφτη, αχτένιστη, με τις φακιδούλες μου, χωρίς φίλτρα. Ευτυχισμένη μανούλα και σύντροφος! Με αγάπη για φίλους και μη».

 

στις Αύγ 11, 2016, 11:43πμ PDT

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...