Η Μπέτυ Μπαζιάνα, πιο κομψή από ποτέ, με τη σύζυγο του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, πιο κομψή από ποτέ, με τη σύζυγο του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, πιο κομψή από ποτέ, με την σύζυγο τουΑντιπροέδρου των ΗΠΑ

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ Τράμπ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Μπέτυ Μπαζιάνα με την σύζυγο του Αμερικανού αντιπροέδρου Κάρι Πένς.

1

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα δεν συναντήθηκε τελικά με την Μελάνια Τραμπ, καθώς αυτή απουσίαζε από την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα λοιπόν, με το πρωτόκολλο, η συνάντηση έγινε με την Κάρεν Πενς, σύζυγο του Αντιπροέδρου.

1

Η οικία στην οποία διαμένει ο Αντιπρόεδρος ανήκει στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό και παραχωρείται στον εκάστοτε αντιπρόεδρο. Εν αντιθέσει μάλιστα με τον Λευκό Οίκο, δεν δέχεται επισκέψεις του κοινού.  

1

Ως οικία του αντιπροέδρου μάλιστα, λειτουργεί από το 1974.

Με ένα ολόλευκο σύνολο ( λευκό ταγιέρ, λευκό φόρεμα), το οποίο έκανε ωραία αντίθεση με τα  μαύρα αξεσουάρ που το συνόδευσε και έχοντας τα μαλλιά της μαζεμένα σε σινιόν, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και της γυναίκας του στον Λευκό Οίκο.

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/305947-E-Mpety-Mpaziana-pio-kompse-apo-pote-me-ten-syzygo-toy-Antiproedroy-ton-EPA ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...