Η Ναύπακτος στο επίκεντρο των φίλων του Beach Volley

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου 2016 το «11ο Τουρνουά Beach Volley», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του αθλήματος στο Άλσος Γριμπόβου της Ναυπάκτου. Ο Δήμος Ναυπακτίας, με γνώμονα τη βασική στόχευσή του αυτό το καλοκαίρι, να επενδύσει στον τομέα του αθλητισμού, της νεολαίας και όχι μόνο, και στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», στάθηκε αρωγός σε μία διοργάνωση θεσμό που εδώ και έντεκα χρόνια κοσμεί την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Σε συνεργασία με την «Ομόνοια Ναυπάκτου», ψυχή του Τουρνουά, για έξι ημέρες, από την Τρίτη 26 Ιουλίου, έδωσαν τη δυνατότητα σε δεκάδες αθλητές και αθλήτριες να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο απόλυτο καλοκαιρινό άθλημα, με το επίπεδο μάλιστα, κατά κοινή ομολογία, να κυμαίνεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Συνολικά στο Τουρνουά έλαβαν μέρος 31 ομάδες, 19 ανδρών και 12 γυναικών. Οι 62 συνολικά συμμετέχοντες και συμμετέχουσες κέρδισαν το χειροκρότημα όλων, σε όλη την πορεία της διοργάνωσης, η οποία έριξε την αυλαία της την Κυριακή με την πραγματοποίηση των τελικών των κυρίως ταμπλό. Παρουσία δεκάδων θεατών, το Άλσος του Γριμπόβου φιλοξένησε μία γιορτή του αθλητισμού και της νεολαίας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αυτή την πόλη αξίζει να τη ζούμε, και τότε σίγουρα θα μας αρέσει.

Οι νικητές-ριες της διοργάνωσης
Στις γυναίκες, και την κατηγορία των Ερασιτεχνών-Κ18
• 1η θέση: Μαρία Κωσταρά και Αθηνά Κακογιάννη
• 2η θέση: Φωτεινή Παπαϊωάννου και Μιρένα Σιακαβέλλα
Στις γυναίκες και το κυρίως ταμπλό
• 1η θέση: Μαρία Βομβύλα και Σωτηρία Σούλη
• 2η θέση: Μαριάνα Πατακοπούλου και Μοσχούλα Πατακοπούλου
• 3η θέση: Κατερίνα Γωγούσου και Ιωάννα Γωγούσου

Στους άνδρες, και την κατηγορία των Ερασιτεχνών-Κ18
• 1η θέση: Βύρωνας Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου
• 2η θέση: Νίκος Παναγιώτου και Χρήστος Παπαδογεώργος
Στους άνδρες και το κυρίως ταμπλό
• 1η θέση: Νίκος Ντόντης και Σπύρος Κανάς
• 2η θέση: Διονύσης Δημησιάνος και Αντώνης Φιλίππου
• 3η θέση: Θύμιος Τσούσης και Κωνσταντίνος Παύλου

Ικανοποίηση και συνέχεια
Την απονομή των μεταλλείων στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γιάννης Σύψας, καθώς και ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Φώτης Κατραούρας, ο οποίος υπήρξε χορηγός της διοργάνωσης.
Την ικανοποίησή του για την πορεία τόσο του Τουρνουά, όσο και συνολικά των παρεμβάσεων που σχεδίασε και υλοποιεί ο Δήμος Ναυπακτίας αυτό το καλοκαίρι, εξέφρασε με δηλώσεις του και ο Δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά. «Όταν σχεδιάσαμε την καμπάνια «ΑλλάΖΩ την πόλη μου και μου αρέσει», και αφού είχαμε πριν κάνει τις ανάλογες παρεμβάσεις, είχαμε κάποιες εικόνες στο μυαλό μας που θα θέλαμε να δούμε να εκτυλίσσονται κατά μήκος της πόλης. Μετά την επιτυχία του 3on3 basket στην παραλία της Ψανής, ήρθε αυτή του Τουρνουά Beach Volley στο Γρίμποβο, για να λάβουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Ο πόλη μας είναι ζωντανή, και έχουμε τη δυνατότητα να την αλλάξουμε, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η νεολαία μας είναι στην πρώτη γραμμή σε αυτή την προσπάθεια και εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε». Παράλληλα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Ομόνοιας Ναυπάκτου για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό του τόπου.
Εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία του Τουρνουά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Ντίνος Τσακανίκας. Έχοντας την εμπειρία ετών από τις αντίστοιχες διοργανώσεις του παρελθόντος ο κ. Τσακανίκας έκανε λόγο για μία από τις πλέον επιτυχημένες. Ευχαρίστησε το Δήμο Ναυπακτίας για τη συμβολή του, καθώς και τους χορηγούς του Τουρνουά, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης κάλεσε μικρούς και μεγάλους, Ναυπάκτιους και επισκέπτες της πόλης, να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του αθλήματος στο Άλσος του Γριμπόβου, γνωρίζοντας από κοντά ένα από τα πιο συναρπαστικά και διασκεδαστικά αθλήματα.

0dbbeae6-7f6f-4c8d-a2f9-da5a020199fb

8af68865-844c-440a-9370-4db1f2dad6e1

13d631c7-9a78-4c84-adff-1094661d1cf7



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...