Η Τζένιφερ Ανιστον έκανε δωρεά 1 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μαρία

Η Τζένιφερ Ανιστον έκανε δωρεά 1 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μαρία

Η Τζένιφερ Ανιστον τάχθηκε στο πλευρό των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία, στο Πουέρτο Ρίκο.

Η ηθοποιός έκανε δύο δωρεές, από 500.000 δολάρια, στον Ερυθρό Σταυρό και το ίδρυμα του Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος την ευχαρίστησε μέσω Twitter.

«Τζένιφερ Ανιστον είσαι καταπληκτική. Σ’ ευχαριστούμε που δώρισες 500χιλ. δολάρια στο Ίδρυμα για την ανακούφιση του Πουέρτο Ρίκο. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σώζεις τις ζωές μας Τζεν» έγραψε ο Πορτορικανός τραγουδιστής.

Το Ίδρυμα Ρίκι Μάρτιν έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν κάνεις επίσης δωρεές.

«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες 16 μέρες μετά, εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, νερό, βρεφικά γάλατα και πάνες» δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν στο People.

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Μίλησα σε θύματα που έπρεπε να θάψουν τους συγγενείς τους στην πίσω αυλή γιατί δεν είχαν κανέναν να τους βοηθήσει μετά από σχεδόν 10 ημέρες. Είναι ένας εφιάλτης», πρόσθεσε.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/305358-E-Tzenipher-Aniston-ekane-dorea-1-ekat-dolaria-gia-toys-plegentes-apo-ton-typhona-Maria ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...