Η «άγνωστη» σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη που την ντούμπλαρε σε πολλές σκηνές

Η «άγνωστη» σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη που την ντούμπλαρε σε πολλές σκηνές
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μίτσυ Καρρά είναι δυο γυναίκες που βλέποντάς τις με μία πρώτη ματιά, μοιάζουν ως δυο σταγόνες νερό.

Ποια είναι η γυναίκα όμως με την οποία ποζάρει αγκαλιά η αείμνηστη Εθνική μας σταρ; Πως είχαν συνεργαστεί οι δύο τους, κάτι που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Χρόνια μετά η άγνωστη σχέση τους, βλέπει εκ νέου τα φώτα της δημοσιότητας.
Ανατρέχοντας στο παρελθόν και σε δημοσιεύματα της εποχής , η Μίτσυ Καρρά όπως ήταν το καλλιτεχνικό της όνομα, Δήμητρα Καπετανοπούλου το κανονικό της, σε συνέντευξή της το 1960 στην εφημερίδα «Απογευματινή» θα μιλούσε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι». Λόγω του ότι η δημοφιλής ηθοποιός ήταν έγκυος στον Γιαννάκη και η κοιλιά της είχε αρχίσει να φαίνεται πολύ, είχαν ζητήσει από το μοντέλο με την καταπληκτική ομοιότητα μαζί της, να την αντικαταστήσει σε κάποια μακρινά πλάνα. Όπερ και έγινε, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.
«Τότε η Αλίκη (Βουγιουκλάκη) ήταν έγκυος στο Γιάννη της στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα» είχε εξομολογηθεί τότε η Μίτσυ Καρρά.
Πώς ήταν όμως να συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες σταρ; «Μοναδική εμπειρία. Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη. Ήταν μαζί και ο σύζυγός και τα παιδιά μας, οπότε για μένα ήταν ένας συνδυασμός εργασίας και διακοπών» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η επόμενη ταινία που χρειάστηκε να ντουμπλάρει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν «Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» που γυρίστηκε στο Βόλο.
«Ξέρετε, αν παραμέναμε στην Ελλάδα, θα συνέχιζα τη συνεργασία με τη Φίνος. Ήταν μια καλοπληρωμένη δουλειά και ήμουν ευχαριστημένη. Ήταν η εποχή που σήμερα λέμε «χρυσή εποχή του κινηματογράφου», είχε δηλώσει η κυρία Καρρά.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...