Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημήτρη Σταμάτη: Ο Κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημήτρη Σταμάτη: Ο Κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για τα ελληνοτουρκικά, με αφορμή και τις δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ., Δημήτρη Σταμάτη. 

«Το πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι ότι ο κ. Σταμάτης επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τα στελέχη του να επιδίδονται πότε σε ακροδεξιά, πότε σε ρατσιστικά και πότε σε  αντεθνικά παραληρήματα, τυφλωμένοι από τον πανικό τους για το σκάνδαλο Novartis» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τη στάση του αυτή, όμως, δυστυχώς για τη χώρα και τις διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δυο αξιωματικών μας, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος» συμπληρώνει.

Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε δηλώσει στο αθηναϊκό πρακτορείο: «Ασφαλώς και πιστεύω τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ερντογάν στην Αθήνα και στην προχθεσινή ερώτηση του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή απάντησε με την εύγλωττη… σιωπή του». Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους χαρακτηρισμούς τους οποίους – όπως λέει – και επιστρέφει και του ζήτησε να απαντήσει «γιατί μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας δεν διαψεύδει τον ισχυρισμό του κ. Ερντογάν ότι του υποσχέθηκε την απέλαση των Τούρκων αξιωματικών». 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/324703-E-apantese-toy-SYRIZA-ston-Demetre-Stamate-O-K-Metsotakes-apodeiknyei-oti-einai-ethnika-epikindynos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...