Η αποστολή του Παναιτωλικού για τη Λιβαδειά με σημαντικές απουσίες – Ξέμεινε από αριστερό μπακ ο Δέλλας – Όλα τα τελευταία νέα και πιθανή ενδεκάδα!

Με πρωινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (17.15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ (2017-2018) . Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται απο 19 ποδοσφαιριστές αλλά έχει πολύ σημαντικές απουσίες.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρότσα, Μπράβο, Τσοκάνης, Ροντρίγκες, ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μιχάι, καθώς και ο Αλέξανδρος Παρράς που τελικά κρίθηκε ανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση (παρά το γεγονός οτι συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις), με αποτέλεσμα ο ”Κολοσσός” να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας έναν εκ των Μαρινάκη, Μύγα ή Κλέσιο, οι οποίοι δεν είναι καν αριστεροπόδαροι, ούτε είναι η θέση τους και θα αγωνιστούν εκεί αναγκαστικά. Να θυμίσουμε οτι ο Παναιτωλικός φέτος έχει ξεμείνει ξανά απο αριστερό μπακ λόγω τραυματισμών ή προβλημάτων και των τριών του μπακ.

Με βάση τις έξι αυτές απουσίες θα πορευθεί ο Παναιτωλικός ενόψει Λεβαδειακού. Το αρνητικό είναι οτι αλλάζει εξ’ολοκλήρου η άμυνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης) με τον Άργκους να ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Παναιτωλικού δίπλα στον Χαντάκια που επιστρέφει μετά απο καιρό στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Ένα εντελώς διαφορετικό και καινούριο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με το ερωτηματικό στη θέση του αριστερού μπακ να παραμένει μέχρι και τη τελευταία στιγμή για τον Τραϊανό Δέλλα. Στα θετικά η επιλογή αρκετών ποδοσφαιριστών μεσοεπιθετικά με τεράστια ποιότητα, η επιστροφή του Μάζουρεκ στη βασική ενδεκάδα, του Μοράρ στην αποστολή (επέστρεψε απ’τη τιμωρία λόγω καρτών) καθώς και η ενσωμάτωση για πρώτη φορά στην αποστολή του Ιταμπέλ που αποκτήθηκε κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μπορεί να προσφέρει λύσεις. Για πρώτη φορά επίσης και τα τρία μεταγραφικά χειμερινά αποκτήματα του Παναιτωλικού, βρίσκονται στην αποστολή.

Αναλυτικά τώρα η 19μελής αποστολή του Παναιτωλικού που θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά :
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Κυριακίδης, Σταματόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ : Xαντάκιας, Άργκους, Μαρινάκης, Μύγας
ΜΕΣΟΙ : Πάουλο, Μπεχαράνο, Ιταμπέλ, Βασιλούδης, Νταλακούρας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Γουίλιαν
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Μοράρ, Βακράκος, Γιαννιώτης

Η πιθανή ενδεκάδα :
Κυριακίδης, Χαντάκιας, Άργκους, Κλέσιο, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Μάζουρεκ, Ντίας, Ρόσα, Γουίλιαν

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...