Η δράση συνεχίζεται με Euro U19 και προκριματικά Champions League και Europa League

Η δράση συνεχίζεται με Euro U19 και προκριματικά Champions League και Europa League

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για τα Κύπελλα Ευρώπης και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 της Φινλανδίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε, με τη Γαλλία να κατακτά το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Για ένα μήνα, οι αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις.

Η δράση όμως συνεχίζεται και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο τριήμερο, από σήμερα έως την Πέμπτη, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa League και οι αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Στο Champions League και το Europa League έχουν ήδη διεξαχθεί τα πρώτα παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης. Ανοιχτή είναι η πρόκριση σε αρκετούς αγώνες. Έχει κριθεί ουσιαστικά το εισιτήριο, στο ζευγάρι της Χιμπέρνιαν με τη Ρούναβικ, που ενδιαφέρει τον Αστέρα Τρίπολης. Η Χιμπέρνιαν λογικά θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, στη δεύτερη προκριματική φάση, αφού στο πρώτο ματς, στο Εδιμβούργο, κέρδισε με 6-1 τη Ρούναβικ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, που ξεκίνησε χτες στη Φινλανδία. Μετέχουν 8 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν, στους ημιτελικούς, οι 2 πρώτες στη βαθμολογία.

Στον πρώτο όμιλο, αγωνίζονται η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Νορβηγία και η διοργανώτρια Φινλανδία. Στο δεύτερο όμιλο, παίρνουν μέρος η Αγγλία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Τουρκία. Η πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου θα γίνει σήμερα, με τα παιχνίδια Τουρκίας-Αγγλίας και Γαλλίας-Ουκρανίας. Την Πέμπτη, θα διεξαχθούν τα ματς, της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, Φινλανδίας-Νορβηγίας και Πορτογαλίας-Ιταλίας.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης και του Euro U19, μεταξύ άλλων, για το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο-τελικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διπλή ευκαιρία, τα μονά η ζυγά στο σύνολο των γκολ του αγώνα, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337579-E-drase-synechizetai-me-Euro-U19-kai-prokrimatika-Champions-League-kai-Europa-League ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...