Η «εκρηκτική» Τομάλα της Μέρκελ ποζάρει ως… Εσταυρωμένος και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Η «εκρηκτική» Τομάλα της Μέρκελ ποζάρει ως… Εσταυρωμένος και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Η εντυπωσιακή Σοφία Τομάλα αποτελεί ίσως την πλέον ένθερμη υποστηρίκτρια της Μέρκελ!  Η καλλίπυγος Σοφία ποζάρει όλο χάρη στο Σταυρό φορώντας τα απολύτως απαραίτητα για να μην φαίνονται τα απόκρυφά της.

Το πανέμορφο μοντέλο κερδίζει χρήματα από την «σταύρωσή της», η οποία γίνεται στο πλαίσιο διαφήμισης μιας εταιρείας υπό το σύνθημα: «Τα Χριστούγεννα είναι ακόμα πιο όμορφα».

1

“Χριστούγεννα και Σταύρωση; Κάθε παιδί γνωρίζει ότι οι Χριστιανοί τιμούν την Σταύρωση του Κυρίου την Μεγάλη Παρασκευή”, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild και διευκρινίζει:

 

«Τι πιστεύει από θρησκευτικής άποψης η Τομάλα; Δεν έχει βαφτιστεί και στο σχολείο ακολούθησε εθελοντικά τον Προτεσταντισμό».
 
Άμεση ήταν η αντίδραση της γερμανικής Καθολικής Εκκλησίας στην αμφιλεγόμενη διαφήμιση.

1

Ο Τόμας Στέρνμπεργκ, πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής των Γερμανών Καθολικών, δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος στην εφημερίδα.
 
«Αυτό δεν είναι καν τέχνη. Είναι άγευστο και ηλίθιο. Άλλοι καλλιτέχνες έχουν δουλέψει πολύ πιο έξυπνα με αυτό το θέμα ταμπού. Είναι αξιολύπητο ότι μια εταιρεία πιστεύει ότι μπορεί να διαφημίσει μόνο και μόνο προσβάλλοντας θρησκευτικά συναισθήματα», επισήμανε ο Στέρνμπεργκ.

1

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια από την Ανατολική Γερμανία, όπου η εκκλησία ως θεσμός συχνά δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα όσο για άλλους. Αλλά θα σεβαστώ όλους όσοι τιμούν την πίστη τους», λέει χαρακτηριστικά το πανέμορφο μοντέλο.  
 

111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/313613-E-ekrektike-Tomala-tes-Merkel-pozarei-os-Estayromenos-kai-prokalei-thyella-antidraseon ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...